Stuk gips teknikker

June 13

Stuk gips teknikker

Ægte stuk er en ydre finish der bruger cement. Du kan bruge drywall mudder til at oprette en type af faux puds på indvendige vægge. En række af efterbehandling teknikker gør det muligt at genskabe udseendet af typerne af historiske stuk fælles i mange sydlige og vestlige områder af USA. Denne type af væg finish giver dine drywall overflader tilføjet dybde og tekstur.

Ansøgning

Korrekt anvendelse er en af de vigtigste faktorer ved at skabe en overflade der ligner stuk. En tynd drywall fælles sammensatte, kan også kaldet mudder, oprette en jævnere stuk tekstur end tyk mudder, der ligner teksturen af kit. Selvom ansøgning teknikker kan variere, omfatter at skabe faux stuk på gipsvæg overflader normalt et enkelt program, der leverer en tyk frakke af sammensatte for at danne dyb dips og dale. Yderligere lag kan føre til skår og smuldrer.

Farve

Føje farve til drywall fælles sammensatte hjælper med at skabe de jordovn toner af historiske stuk finish. Produkter til farvelægning drywall fælles sammensatte kommer i en bred vifte af farver i både pulveriseret pigmenter og flydende farvestoffer. Piske disse i den fugtige fælles sammensatte med en boremaskine og padle bit skaber en glat, selv farve, mens minimal hånd omrøring tillader dig at oprette en væg overflade med subtile til indlysende farve ændringer. Tilføje metalpulver vil skabe et lille skær over dine vægge, hjælper dig med at genskabe det naturlige look af mineraler i ler.

Troweling

Den mest almindelige måde at skabe udseendet af stuk på drywall er med brug af en bred murske. Du kan variere dybde og bredde af tekstureret kamme ved hjælp af en række forskellige størrelser af trowels. Flad kant og rillede kant af murske vil også give forskellige finish. En standard teknik til skalmuring en væg er at dyppe kanten af murske i fælles sammensatte og anvende sammensat til væggen af udtværing det i en lille kurve og derefter overlappende tynde kanten af kurven med den næste udstrygningspræparat af sammensatte.

Børstning

Når du trækker en metal børste eller hånd rake gennem den fugtige fælles sammensatte oprettes ekstra dybde og design i din vægflader. Eksperimentere med denne teknik ved hjælp af et stort stykke pap beklædt med fælles sammensatte. Brug buede streger for at oprette bløde hvirvler, mens du bruger lige lodrette eller vandrette linjer til at oprette kryds og tværs mønstre i stuk finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com