Stump Remover ingredienser

April 22

Stump Remover ingredienser

At fjerne træstubbe fra din ejendom ved hjælp af kemikalier er en let, men tidskrævende proces. Der er ingen hemmelige ingrediens, der gør træstubbe forsvinde hurtigt. De aktive ingredienser i kemikalier træ stump removal produkterne er designet til at hjælpe med at fremskynde den naturlige proces af forfald og forhindre nye skud fra spiring.

Kaliumnitrat

De fleste kemiske stump Flytteforretninger er lastet med kaliumnitrat, også kaldet salpeter; en fælles gødning højt kvælstofindhold. Placere kaliumnitrat direkte i stub ud over der dækker stub med barkflis at opretholde høje fugt niveauer fremskynder nedbrydningen proces. Bakterier og svampe trives på den overskydende kvælstof og blødgøre det træ, der forbliver i den stump, hvilket gør det lettere at fjerne manuelt.

Triclopyr

Triclopyr er den aktive ingrediens i mange stub drab og stump removal herbicider designet til at fjerne uønskede træagtige planter og vinstokke. Mange planter, der har omfattende rodsystem kan ikke fuldt fjernes fra jorden og vil begynde at regrow kort efter at blive skåret. Triclopyr efterligner den virkningerne af plantehormoner, narre stumpen til at tænke, at det allerede har skudt, dræbe rodsystem og stub i processen.

Syrer

Svovlsyre eller salpetersyre syrer bruges i nogle træ stump removal produkter. Syrer er meget giftige kemikalier og bør anvendes med forsigtighed. Syrer virker ikke umiddelbart efter skære et træ; de kræver indledende blødgøring og nedbrydning af træet at forekomme før de producere bemærkelsesværdige resultater. Syrer er en nyttig forbehandling til yderligere blødgøre stumpen og gøre det mere porøse---en faktor, der øger effektiviteten af alternative stump hårfjerning metoder såsom afbrænding eller slibning stumpen ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com