Sub gulv typer

June 11

Sub gulv typer

En undergulvet er gulvbelægningen, der sidder under din eksponerede gulv, herunder din hårdttræ, fliser eller laminat gulve. Undergulve fungerer som en stødpude mellem din gulv bjælker eller beton, og de reducerer også støj forurening, som forårsages af dine gulve direkte rammer mod strøer eller beton. Typen af undergulv, som du bruger afhænger af gulve, som du lægger ned.

Krydsfiner

Krydsfiner er sammensat af forskellige, tynde plader af træ, der er limet sammen, og dette træ findes i forskellige størrelser. Krydsfiner undergulvet er almindeligt anvendt, når du installerer træ og vinyl gulve. Det giver dig noget til søm eller skrue i, og det også holder sig rigtig godt til lim eller klæbemiddel. Søm eller skrue krydsfiner i træ bjælker, og sikre, at det er helt flad. Hvis ikke, vil dit gulv ser skæv. Brug ikke krydsfiner i områder hvor det får våde; Det kan gøre gulvet spænde.

Plast

Plast undergulvet varierer i form fra enkel ark af plast til solid, sikringsanlæg plast stykker. Denne type af undergulv bruges almindeligvis, når om keramiske eller sten flise. Det er også bruges i steder under vandskader. For eksempel kan du installere det i en kælder til at oprette en fugt barriere. Du kan også installere sikringsanlæg stykker som en flydende undergulvet, eller skrue eller søm det på plads. Plast undergulvet plader anvendes ofte som lyd barrierer.

Cement Backer

Cement backer er dybest set en ark af beton, skruer ind i dine strøer eller beton, at skabe en solid, sikker gulve. Dette produkt er vandtæt, og det fungerer godt i konstant våde områder, herunder badeværelser og indgange. Du kan også bruge dette materiale til udendørs bygning. Brug cement backer under næsten enhver form for gulvbelægning, men det bruges oftest, når sten og keramiske fliser. Du kan fastklæbe fliser direkte til bestyrelsen. Hvis du har brug at fjerne flisen senere, vil ikke limen skade i bestyrelsen, så du kan bruge det igen.

OSB

Orienteret Strand Board (OSB) undergulvet er en type manipuleret træ. Det søm eller skruer i dine strøer og skaber et solidt grundlag for din vigtigste gulvbelægning, eller det med lås sammen, skaber en flydende undergulvet over beton. Hvis du bruger det som et flydende gulv, men vil dine gulve knirke. OSB board bruges ofte når æglæggende trægulve og laminatgulve. Sikre, at bestyrelsens OSB er flad før om dine gulve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com