Subwoofer kabinet Building forsamling Tips

February 19

En bilen eller på stereoanlægget kræver en god subwoofer til at levere en klar lyd. Subwooferen skubber alle low-end basfrekvenserne, der kan gøre din bil eller hjem rumble. Folk bygge deres egen subwoofer kabinetter til brugerdefinerede installationer i deres biler eller få et unikt udseende til deres stereoanlæg. Når du opbygger din egen subwoofer kabinet, Følg et par grundlæggende forsamling tips.

Kabinet dimensioner

En subwoofer kabinet kræver et minimum af plads til at skubbe luften forpligtet til at levere du bastoner. Dybden af din subwoofer kabinet bør være ikke mindre end to inches dybere end højtaleren, ifølge Erin Blanton, skrive på webstedet Crutchfield. Hvis din højttaler er otte inches fra front til bag, skal så din fryser være mindst 10 inches. Bredden og højden af din kabinet skal være mindst diameter på højtaleren. Hvis din højttaler kom med en ramme skabelon, derefter bruge det. Men hvis ikke, skal du bruge diameteren højtalerens. En anden retningslinje er det indre volumen af din fryser. De fleste højttaler fabrikanter angiver minimum af kabinet volumen kræves for at få maksimal ydelse fra deres højttalere. For at beregne omfanget af din fryser, multiplicere længden med bredde af dybde til at få den kubiske volumen. Tegne din højttaler kabinet planer og derefter gøre math at se hvis kabinettet er du designe opfylder højttaler producentens specifikationer, eller hvis du er nødt til at justere dine målinger.

Træ

Det bedste materiale til brug for at gøre din subwoofer kabinet er holdbare Fiberplade, Wayne Harris af Termpro. Fiberplade er traditionelt lavet af en stærk træ som maple, og bør ikke forveksles med den meget mindre stabil spånplader. Hvis fiberboard er tilgængelig, er standard krydsfiner mindst 1/2 tommer i tykkelse tilstrækkeligt.

Forsamling

Det bedste materiale til at samle din subwoofer kabinet med er trælim, i modsætning til søm eller skruer. Trælim kan skabe en stærk, sammenhængende tætning din indhegning, der forhindrer luften i at flygte ud af siderne af dit kabinet, som kan påvirke lyden det producerer. Køre en perle af silikone caulk langs indersiden områder hvor alle dine paneler mødes for at styrke muligheden af kabinettet for at bevare luft.

Værktøjer

Opbygning af en effektiv subwoofer kabinet kræver at du gøre nogle matematiske beregninger. Men opbygningen af kabinettet kræver kun grundlæggende værktøjer, såsom en bordrundsav, Boremaskinen, frem-og tilbagegående sav, en hammer og en skruetrækker. Den bajonetsav har en kniv, der pulserer frem og tilbage og bruges til at skære hul foran dit kabinet til at montere din højttaler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com