Sump pumpe banke lyd

September 22

En sump pumpe er uundværlig, når det kommer til at forhindre spildevand backup og oversvømmelser gennem kælderen gulvafløb. Spildevand er rettet i en holdingtank og en sump pumpen sender vandet væk fra hjemmet, når tanken er fuld. Da sump pumpen forhindrer oversvømmelser, er identificere sump pumpen problemer så tidligt som muligt afgørende. En banke lyd i pumpen, for eksempel, kan indikere et mekanisk problem.

Sump pumper og banke

Når sump pumpen kører, er en banging lyd oftest forårsaget af vand hamren, det fælles navn for de hamrer eller banke lyd årsag ved en pludselig ændring i hastighed af vand bevæger sig gennem et rør eller retning.

Årsager

Ifølge Z. Michael Lahlou af West Virginia Folkeuniversitet, "[en] ny ændring i flydende strømningshastighed, uanset af hastigheden eller omfanget af forandringer, kræver, at væsken blive fremskyndet eller aftog fra dets oprindelige flow hastighed," som igen forårsager vand hamring fordi "[r] apid ændringer i strømningshastigheden kræver store kræfter, der betragtes som store pres" stærk nok til at producere en hørbar banke lyd når den trykbærende vand møder en fast overflade. For sump pumper, kan vand hamring have mange forskellige årsager. Men hvis din eneste høre banker når pumpen skyller, ventilerne installeret på pumpen sandsynligvis åbne og lukke for hurtigt.

Ventiler

Et simpelt fix til dette problem er at installere en anden type ventil i sump pumpen. Den bedste løsning er en rolig kontraventil eller fjederbelastet kontraventil, solgt hvor sump pumpen forsyninger sælges. Disse ventiler kan stille den banke lyd forårsaget af vand hamring af åbning og lukning ventiler mere langsomt. En ventil, der åbner og lukker mere langsomt vil afbøde de intense ændringer i pres, der forårsager den hørbare banker når pumpen tændes og slukkes.

Andre overvejelser

Hvis du installerer en alternativ form for ventilen ikke stille din sump pumpen, eller hvis du har mistanke om en anden årsag til at banke, har sump pumpen undersøgt af en professionel. Sammenlignet med omkostningerne ved oprensning en oversvømmet kælder, er omkostningerne ved reparation eller udskifte din sump pumpen relativt små.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com