Sump pumpen problemer med Float ikke arbejder

October 11

Sump pumpen problemer med Float ikke arbejder

En sump pumpe er et værdifuldt aktiv for ethvert hjem bygget i områder, hvor højvande tabeller eller ustabil jordbundsforhold findes. Dette apparat er i stand til at forhindre vand indtrængen fra forårsager alvorlige skader på fundamentet af et hjem samtidig beskytter den gulvbelægning og møbler inde i boligen. Et af elementerne i en sump pumpen er kendt som en float, hvilket vil medføre problemer, når det ikke fungerer korrekt.

Sump pumpen drift

De grundlæggende mekanik af en sump pumpen, uanset type, er forholdsvis enkel. Apparatet er installeret 2 til 3 fødder under den laveste gulvniveau i strukturen, hvorvidt instituttet er slab på lønklasse, dæmme op for væg eller kælder. Bundkar pumpen virker ved at afsløre enhver stigning i grundvandsstanden, der er over normal og dreje sig om aktivering sump motor til at udvise den overskydende grundvand via afløbsrør og væk fra hjemmet. Sump float er et centralt element i denne proces, at være indikator for en vandstanden stigning.

Sump Float funktionsfejl

En sump float er designet til at flytte lodret fra en startposition, som bestemmes ved følgende producent eller licenseret installer instruktioner, når grundvand begynder at udfylde i pit, der sump pumpen blev installeret i. Sump float stiger langs en lodret stang, også kendt som en float arm, med vand indtil det når parameteren flyde på float arm, som er også placeret efter kvalificeret vejledning. Problemer med sump float opstår når vragrester afskrækker flyde fra bevæger sig op og ned stangen frit eller vender tilbage til udgangspositionen. Pumpen kan også skifte i pit, der interfererer med den flydende bevægelse.

Float funktionsfejl resultater

Et forkert arbejder sump float resulterer i, på den mindste, stillestående vand på et gulv. Værre scenarier omfatter skader på gulvbelægninger, såsom tæpper og hårdttræ gulvbelægning og eventuelle ejendele i området i sump pumpen. Sikkerhedskopieret afløbsrør er endnu et andet resultat af sump float funktionsfejl. Spørgsmålet om sundhedsmæssige risici forbundet med mug er også en potentiel resultatet af stillestående vand eller oversvømmelse, som US Environmental Protection Agency (EPA) har klart defineret.

Skridt til at tage

Et funktionssvigt sump float reparation er til tider, simpelthen et spørgsmål om at erstatte float, selv. Men problemer med andre elementer af pumpen herunder float skifte, løbehjulet, sump motor eller afløbsrør vil kræve den viden og ekspertise af en autoriseret og kvalificeret professionel. Denne sidste trin er den bedste måde at forebygge enhver risiko for din ejendom eller din sundhed i fremtiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com