Sundhedsfaren ved rumopvarmning

September 18

Når du har sat på en anden trøje og er pakket ind i et tæppe og du stadig ikke føler varmt, virke en plads varmelegeme i dit værelse som svaret på dit problem. Men når overvejer at bruge en, Husk på at en plads vandvarmer kan være farlige for dit helbred.

Rumopvarmere

I boliger uden centralvarme systemer eller systemer, der ikke kan tilstrækkeligt opretholde en behagelig temperatur på alle værelser, kan Rumopvarmere yde supplerende varme. Ældre Rumopvarmere køre på petroleum, mens nyere modeller er drevet af naturgas og elektricitet. Rumopvarmere kræver skånsom behandling og overvågning, ellers kan de forårsage situationer, der er direkte og indirekte farlig for dig og din familie.

Direkte sundhedsrisici

Rumopvarmere kan være direkte sundhedsrisici, fordi hvis en funktionsfejl, kan det producere farlige mængder af kulilte og kvælstofoxider som affaldsprodukter. Disse gasser nedbryder mængden af ilt i dit hjem. Hvis for meget af dem bygge, du kan opleve hovedpine eller vejrtrækningsbesvær eller endda kvæle. Rumopvarmere kan også brænde din hud, hvis du rører en direkte.

Fare fra hjem skader

Rumopvarmere forårsage indirekte sundhedsrisikoen ved at beskadige dit hjem. Et funktionssvigt plads varmeapparat kan producere store mængder af vanddamp. Hvis det ikke ordentligt ventileret, sætter dette værelse på risiko for øget fugt niveauer og skimmelvækst. Mug i dit hjem kan forårsage hovedpine og åndedrætsbesvær for dig og din familie medlemmer. Hvis et varmt rum varmeapparat falder eller er kan bankede over, det indstille gulvet eller væggen i brand. Dette sætter dig i risiko for røg indånding og forbrændinger.

Overvejelser

Nyere model til rumopvarmning har sikkerhedsfunktioner designet til at gøre dem mindre farligt at bruge. Disse funktioner omfatter automatisk slukning-switches, der kan aktiverer hvis en enhed tips over til at forhindre en brand. Andre har ilt sensorer, der lukker dem ud og lyd en alarm hvis ilt niveauer i air drop for lavt. Hvis du bruger en plads varmelegeme, Sørg for det er ordentligt udluftet og at børn og kæledyr holdes godt fra det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com