Superthrive instruktioner

July 18

Superthrive instruktioner

Superthrive er mærke af vitamin og hormon koncentrat, der er blandet med vand og bruges som en behandling for haven planter og træer. En blanding af Superthrive og vand kan bruges til daglig vanding og specielle blandinger kan gøres til behandling af nøgne grundstammen, og når omplantning. Superthrive kan også bruges til at støtte mangel af træer og buske. En behandling løsning kan gøres ved hjælp af store eller små mængder af vand og kan anvendes til planter ved hjælp af en simpel vandkande.

Instruktioner

•Brug Superthrive for generelle plante vanding. Tilsæt 1/4 tsk af Superthrive derefter udfylde en vandkande med 1 gallon af vand. Bland godt og bruge til regelmæssig vanding. Gentag for hver ekstra gallon af vand der er nødvendig. Hvis en fuld gallon af er vand ikke nødvendige for vanding brug tre dråber Superthrive pr kop vand.

•Treat nøgne rod planter. Fyld en plastik spand med 5 gallon vand og blandes i 2 tbsp. af Superthrive. Placer den nøgne grundstamme i løsning og sættetid i 15 til 30 minutter før plantning. For roser, bruge 1 1/2 tsk pr. 5 gallon vand.

•Brug Superthrive når omplantning planter. Fyld en vandkande med 1 gallon af vand og tilsæt 1/4 tsk af Superthrive. Brug løsning til fuldt mætte jorden omkring de nyplantede træ eller plante. Gentag én gang og derefter bruge den generelle vanding blanding af Superthrive for regelmæssig vanding.

•Revive svækket planter. Bland 2 tbsp. af Superthrive 5 gallon af vand og brug løsning at suge området roden af planten, derefter bruge den generelle vanding blanding af Superthrive for regelmæssig vanding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com