Surf maling ideer til et barns soveværelse

June 15

Surf maling ideer til et barns soveværelse

Hvis dit barn nyder stranden--især du ser eller deltager i surfing - Prøv at skabe en surf tema i hans soveværelse ved hjælp af paint. Der er mange metoder, du kan følge for at opnå den perfekte surfing motiv. Overveje dit barns alder, hans foretrukne farver og dine kunstneriske evner. Ud over dette, skal du kun bruge din fantasi til at komme med surf maling ideer til dit barns soveværelse.

Surf vægmaleri

Udvikle en havet scene for et barns værelse. Vis forskellige typer af havet liv under vandet, som surfere "ride bølgerne" ovenfor. Brug denne vægmaleri idé for at oprette en enkelt accent væg i dit barns soveværelse, eller male et kontinuerlig scene, som omfatter alle fire vægge. Male surf scene frihånd, eller kig gratis surfing og ocean-relaterede multimedieklip, som du kan skalere op og bruge til at spore billeder på væggen som en guide. En anden tilgang, kan du prøve surf-relaterede stencils.

Surf møbler

Overveje maleri møbler med surfing motiver. Male en seng hovedgærde og tabel med en serie af surfere, eller tage en mere finurlig tilgang. Skabe design af surfer kæledyr eller tegneseriefigurer på deres surfbrætter, uvidende om, at der er en monster bølge kommer op bag dem. Brug din fantasi, men husk at skræddersy dit design til at matche din barnets alder. Tilføje dekorative stykker til dit soveværelse indretning, der virker med dit design æstetik, som muslingeskaller eller en hængende mini surfbræt.

Surf grafik

Bruge billeder af dit barn og læg dem på et grafikelement i en surf board ridning bølgerne. Tage billeder til dette formål, så det vises at de "faktisk" surfer. Du kan også medtage andre familiemedlemmer, klædt i Hawaii skjorter gør deres bedste for at blive på brættet. Den bedste del af denne idé er, at du ikke behøver faktiske billeder af hele din familie ud på havet surfing. Bruge et grafikprogram, f.eks Photoshop, for at skabe en illusion. En grafik-program kan du indsætte et foto af dit barns hoved eller hele kroppen på en handling foto af en surfer. Udskrive det endelige produkt ved hjælp af gennemsigtige papir og bruge en overheadprojektor for at spore disse billeder på væggen. Nu, ved hjælp af de udskrevne billeder som farve reference, udfylde de vektoriserede billeder ligesom en paint-by-numre side.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com