Surf tema soveværelse idéer til drenge

April 3

Mange drenge elsker surfing til begejstringen fører dem lyst til at fordybe sig i det punkt. Hvis du er en dreng, der ønsker at dæk ud dit soveværelse, dekorere det i en surf tema.

Brug en gammel surfbræt som et billede bord

I stedet for taping billeder til din væg, hænger en gammel, out-of-use surfbræt på væggen og lægger billeder ind på det i stedet. Dine billeder vil blive organiseret, dine vægge vil være mindre rodet, og et stykke af din surfing liv bliver en del af dit værelse. Til at hænge surfbræt, bruge bestyrelsen ludere.

Lave en Collage af Surf billeder

Tag billeder af din favorit område at surfe ud over nogle af du surfer og forvandle dem til en plakat collage. Centrere objekter så meget som muligt, når du tager billeder, og gøre dem så klart og høj opløsning som muligt. Shutterfly.com tilbyder en lang række plakat hvor, når du uploader billeder til webstedet, du kan sætte det sammen den måde du ønsker, og de vil sende dig en collage plakat, som du kan hænge på din væg. Der er fire størrelser af plakater til at vælge fra.

Sætte op et surfbræt loftsventilator

Surfbræt loft fan, som du kan købe på thesurfroom.com, er specifikt til små og mellemstore soveværelser. Det kommer i tre temaer: Aloha, flamme og Honu. Det har fire vinger, malet i farver af de respektive temaer, og har en cirkulær lys i midten. Tre fan hastigheder vil hjælpe med at holde du cool uanset hvad din temperatur præference.

Brug en gammel surfbræt som en bøjle

Ved hjælp af bestyrelsen ludere, hænge en gammel surfbræt på væggen. Bruge Gorilla lim til at vedhæfte knager eller, hvis det er muligt, Skru dem i på forsiden af surfbræt. Placer kroge et par inches fra hinanden. Efter tøj bøjler tør, kan du hænge dit tøj eller frakker.

Hænge op Vintage Surf illustrationer

Gennemsøge garage salg eller online-auktionswebsteder for vintage plakater fra stranden film til at hænge på dit værelse. Vintage albumomslag er også en mulighed, for eksempel bruge coveret fra albummet "Surfer Girl" af the Beach Boys. Læg dem i en ramme dig selv eller få dem professionelt indrammet, og de vil give et stænk af farve til væggene i dit værelse.

Oprette en Hawaiian spejl

Købe en grundlæggende spejlet, enhver størrelse eller form du ønsker---, så længe det har en bred træramme. Købe en Hawaiian print shirt fra en online auktion site eller en Genbrugsbutik, eller tage en gammel en fra dit skab. Måle bredden af spejl ramme, så klip lige størrelse strimler fra skjorten. Med en skum børste, Påfør et tyndt lag af Mod Podge spejlet og overholde strimler af skjorten, indtil hele spejl ramme er dækket. Give det rigelig tid til at tørre, før du flytter den.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com