Surfbræt udsmykning idéer

October 21

Surfbræt udsmykning idéer

Når dekorere et værelse for en surf fanatiker eller strand elsker, en surf tema kan være en sjov mulighed. Som du dekorere, tage surfbræt elementer og bland dem med andre beach elementer til at fremkalde følelsen af en oceanside retreat. Vælg elementer, der afspejler dine foretrukne dele af surfing og stranden.

Vægtæppe

En bogstavelig fortolkning af et surfbræt tema, skal du finde og refinish gamle surfbrætter for at blive vægtæpper. Søge boards med lyse farver, usædvanlige mønstre eller antikke konstruktion; Hvis du har et sæt farveskema, kigge efter surfbrætter, kontrast eller koordinere. Bestyrelserne kan hænges individuelt, således at den nederste kant er om øjenhøjde på væggen. Hvis du finder mere end en, hænge dem op på den samme væg. Værelser uden nok vægplads til at hænge surfbrætter, overveje hælder dem i hjørnet til en afslappet dekoration.

Stranden farver

Når dekorere et værelse i et surfbræt tema, Vælg farver, der fremkalder følelsen af stranden. Look for neutral sand farver, blues til himlen og havet og den lejlighedsvise lyse accent. For en moderne, sofistikerede farveskema, skal du vælge en bleg blå vægge parret med bløde møbler i lyse og naturlige farver. Du kan tilføje pop af farve i grøn, orange-røde og gule farver til at supplere farveskemaet uden overvældende temaet. Kigge efter små accent puder, vaser, billedrammer eller endda lyse tropiske blomster.

Surfbræt accenter

Hvis du er udsmykning et barns værelse i et surfbræt tema, kigge efter accenter, der er sjov og fed. Find tapet eller en grænse med et surfbræt print. Vælge lamper med en mini surfbræt som en base, eller finde accent puder i form af et surfbræt. På væggene, hænge indrammede billeder af berømte øjeblikke i surf historie eller endda magasin dækker for surfingkonkurrencer.

Tiki lamper

Tilføje en sjov touch til et værelse med et surfbræt tema, kig til tiki lamper, der giver rummet en følelse af en surfer strand fest. Vælg en eller to og sted i en lav-profil sted i rummet: på hver side af et underholdningscenter eller reol, hælder i hjørnet eller skjules bag en stor stol.

Bambus

For at fremkalde følelsen af en afslappet surf shack, kigge efter bambus accenter. Lægge en bambus måtten under en lampe eller bruge som en runner på et sofabord. Du kan også finde bambus persienner, privacy gardiner eller store vægtæpper til at skabe en mere dramatisk erklæring. For en mere subtil touch, kigge efter bambus accenter på kort baser, billedrammer eller skuffen trækker.

Rustikt præg

Som prikken over i'et for et surfbræt tema værelse, ser for rustikke møbler, der ikke ville være på sin plads på stranden. Find stole, et hovedgærde, tabel eller kabinetter i en forvitret træ finish, der kommer til at tænke en følelse af stranden. Hvis du foretrækker en mindre indlysende touch, ramme billeder i drivtømmer, eller indarbejde det i coastere, lampe baser eller lysestager.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com