Svamp på Dallis græs

March 21

Dallis græs er almindeligt forekommende i Gulf Coast regionen og er klassificeret som en varm-sæson græs. Denne græs er ofte brugt som foder til kvæg, men det er modtagelige for en svampesygdom, der er farlige, hvis de indtages af husdyr.

Typer

Dallis græs er ikke giftig, men frø-hoveder inficeret med meldrøje svampen anses for giftige. Denne svampesygdom normalt Topper i den sidste del af sommeren eller efteråret og indeholder giftige pyridin alkaloider. Indtagelse af denne svamp af husdyr producerer symptomer på plante forgiftning.

Symptomer

Symptomer forbundet med meldrøje forgiftning omfatter ekstrem spænding, wariness, mistillid og berørte dyr angreb ofte uden advarsel. Senere faser af forgiftning producere symptomer såsom svimlende, mangel på muskel kontrol, rystelser og falder.

Kontrol

Kvæg, der udviser symptomer på forgiftning fra indtagelse af dallis græs og ergot svamp ofte genoprette hvis fjernet fra græssende når symptomerne først præsentere sig selv. Anerkende svampesygdom symptomer forbundet med meldrøje er nøglen til at holde kvæg sunde. Græs inficeret med denne svamp ofte har klæbrig masserne af sporer på frø-hoveder og runde, gule frugtsætning organer er ofte til stede. Når disse frugtsætning organer modnes og falde til jorden, er de giftige for græssende husdyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com