Svamp vs Rag maleri

July 18

Svamp vs Rag maleri

Svamp maleri og rag maleri er to dekorativ maling teknikker, der er almindeligt anvendt i boligindretning. Mens mange aspekter af de to teknikker er ens, giver de forskellige resultater. Begge teknikker kan give alt fra subtile tekstur fed kontrast afhængig af de valgte maling farver.

Svamp maleri

Svamp maleri er en teknik, der bruger flere maling farver for at skabe en multi tone finish på indvendige vægge. Dette er opnået ved første maleri en hel væg med én farve af maling. Efter malingen tørrer, er en svamp dyppet i en anden farve maling og dabbed gentagne gange over den første farve til at oprette en dybde af farve og en tekstureret effekt.

Rag maleri

Rag maleri er en anden faux maleteknik, der bruger to eller flere farver til at skabe dybde og tekstur på indvendige vægge. Denne teknik er oftest udført på en subtil måde, hvorpå en farve anvendes på hele væggen i en mat finish og den ujævne lag er af samme farve i en glans finish. Det andet lag af denne finish kan ske på to måder. Først er at dække rag i maling og rul det ned af væggen i strimler. Andet er at anvende maling direkte på væggen med en rulle og rul rag ned på væggen, at fjerne meget af det andet lag med det.

Ligheder

Variationer i farve, der skyldes svamp og rag maleri er effektive i at skjule lille revner i mure, der har overflade revner eller andre mangler. Disse teknikker er også en billig måde at oprette en fokal væg, når anvende tapet er cost-uoverkommelige. Endelig, du har fuldstændig kontrol over hvad ser du ønsker at opnå ved at justere farver, glasurer og hvor stærkt du anvender maling.

Forskelle

Svamp maleri har typisk områder af den mur, der viser en maling og andre, der viser den anden frakke, hovedsagelig på grund af den porøse karakter af svamp og det faktum, at ikke hver lille del af væggen er rørt med på svamp. I de fleste tilfælde giver rag maleteknik en mere subtil tekstur, hvor den grundmaling viser gennem en meget lysere topcoat.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com