Svampe, der vokser i skoven

January 4

Svampe, der vokser i skoven

Vilde svampe er skarp svamp, der kan være sundt og rigeligt flavorful, men temmelig dyrt. Ivrig avlere, kultivatorer og landbrugsorganisationer er pålidelige ressourcer til at distribuere vilde svampe, men der er en bred vifte af specialbutikker svampe, der vokser i skoven og høstes hvert år i deres respektive sæsoner. Vilde svampe kan findes over hele kloden, men forsigtighed på grund af giftige sorter, skal være heeded når forbrugende. Når du ved, hvordan at få øje på dem, men champignon picking kan blive en spændende og lækre fortid tid.

Matsutake

Matsutake, hvilket betyder "pine champignon," vokser fra November til januar sæson, oftest i staten Washington, Oregon, nordlige Californien og Canada. Meget populært blandt japanske retter, kød af matsutake mushroom er hvid og brun, med et tørt, glat cap og en tyk stilk.

Trøfler

Trøfler findes ikke så bredt som andre vilde svampe, normalt dukker op i Kroatien, Slovenien, Frankrig og Italien samt vestkysten af USA. De varierer i størrelse fra en møtrik til en frugt og vokse omkring 1 fod underjordiske blandt rødderne af eg, elm, kastanje, fyr og piletræer. Trøfler er typisk høstet fra efteråret til foråret og kan påvises ved deres rynk caps.

Guld kantarel

Typisk findes voksende blandt egetræer og nåletræer, er guld kantarel svampe høstet fra sensommeren gennem tidlig vinter. De er kendetegnet ved deres tragt-formet organ, der tager på en trompet-figur på fælles landbrugspolitik. Med en rig aroma findes kantarel svampe oftere i europæiske retter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com