Svejsning maskine tjekliste

August 24

Svejsning maskine tjekliste

En svejsning maskine er en enhed, der bruges til at smelte stykker metal sammen, bogstaveligt melding to stykker i en. Svejsemaskiner varierer i størrelse, power og elektriske output kapaciteter fra små, hjem-brug svejsere til tunge industrielle maskiner. Der er forskellige dele for hver svejsemaskine afhængigt af anvendelsen af individuelle værktøjet.

Konstant strøm

En almindelig type svejsning maskine bruger konstant nuværende magt. Konstant strøm betyder, at maskinen holder en fast strøm, som er muligt gennem manipulation af udgangsspændingen. Maskiner, der bruger konstant spænding effekt, på den anden side bevare spænding gennem output aktuelle.

Motorer

Mange svejsning maskiner generere strøm gennem grundlæggende forbrændingsmotorer. Disse motorer skaber energi til mekanisk funktion. En generator der bruges til at ændre energien til elektricitet.

Industrielle

Højspændings industriel svejsning maskiner kaldes inverter maskiner. En kondensator inde inverteren tager elektricitet fra en stikkontakt og gemmer højspændings strømme i maskinen. De indsamlede energi overføres derefter gennem en mikroprocessor til strømme af en bestemt output.

Tilbehør

Andre nødvendige svejsning maskindele omfatter eksterne klemmer for holder løs stykker af metal på plads og rullende guider til at hjælpe roll metal i en lige linje for en selv cut. Air regulatorer og argon regulatorer er undertiden sælges separat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com