Svejsning Tips til plade lodret Tests

December 23

Svejsning Tips til plade lodret Tests

Stick og MIG svejsning certificering test bruge flad, lodret og overhead holdninger til at kontrollere en svejsers evne til at deltage to stålplader. Hver position er testet separat. Lodret og overhead svejsning betragtes som specialiserede færdigheder og forberede deres certificering tests er vanskeligt. Der er nogle enkle svejsning tips til plade lodret tests, der vil hjælpe med at forhindre at miste point i scoring af svejsningen. Disse tip gælder både stok og MIG-svejsning.

Retning

Du kontrollere, hvilken retning svejsningen skal anvendes i før du begynder testen. En opad test betyder svejsningen skal være startet i bunden af pladen. A nedad test kører svejsningen oppefra og. Det er usædvanligt for test til at bede om svejsningen prøver i begge retninger.

Bevægelse

Når svejsning opad, flytte elektroden stick eller MIG i en lille stram bue som et smil med lavpunkt i bue forneden. Stable buer som elektrode bygger svejsningen perle op men lad ikke buer overlapper hinanden. Med nedadgående svejsninger, bruge en zig-zag mønster og sørg for at holde benene på zig-zag rørende men ikke overlapper.

Optimale indstillinger

Plade lodret tests giver optimale arbejdsforhold for svejseren så bruge indstillingen optimal temperatur for en pind og ipm (tommer pr. minut) feed indstilling for en MIG. Svejsning tests kan bruge en bred vifte af plade tykkelser, hvilket vil påvirke disse indstillinger. Måle pladetykkelse først og derefter høre svejsning maskine manualen eller målere til at finde den optimale indstilling til jobbet.

Forebyggelse af pauser

Opretholde en kontinuerlig perle er afgørende for en god score i testen. Før du begynder at svejse, du kontrollere, at der er intet, der kunne forårsage svejser til at bryde Perlen. Almindelige årsager for at bryde perlen omfatter løbe tør for wire, holde stokken så hot slagger vil falde på svejsere handsker og få dem til at flytte til at forhindre afbrænding og ikke at have en lang nok bly ledning til at nå hele svejsningen overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com