Svingel og Crabgrass behandling for plænen

October 15

Mange græsklædte ukrudt invadere græsplæner og Svingel og crabgrass er to af de mere almindelige. Det kan være svært at skelne mellem to som de ligne; dog, behandlinger er ens for både ukrudt typer.

Svingel

Svingel vokser i wide-bladet klumper, der kan genkendes fra den typiske græs fundet i hjem græsplæner. Mens Svingel gør en god græsplæne græs på sin egen, it kan invadere din normale græs og de resulterende ukrudt er hårdere og hårdere for plæneklippere til at skære.

Crabgrass

Crabgrass er et almindeligt ukrudt i Californien og er udbredt i hele USA. Det er en lavtvoksende årlige, at greens op i sommermånederne. Crabgrass er spredt af frø, der kan vare i jorden i tre år.

Græsplæne behandling

Herbicider kan anvendes til at styre både Svingel og crabgrass, selvom det bør undgås omkring køkkenhaver. Majsglutenmel er en naturlig måde at behandle ukrudt. Sprede 15 lbs. i måltid pr. 100 kvadratfod af plænen. Vand umiddelbart efter og derefter tilbageholde vanding indtil den øverste tomme af jord tørrer. Gentag hvert år som ukrudt spire op.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com