Svovl for Spider mider

May 19

Svovl for Spider mider

Spider mider er haven skadedyr, der efterlader fine silke spind og et spor af ødelæggelse. De kan misfarve, skader og endda dræbe grøntsager og frugt planter, landskabspleje planter og evergreens, især graner. Svovl, en af de ældste gartneriprodukter stadig i brug, er undertiden bruges til at styre spider mite. Svovls primære anvendelse er som fungicid, men det er giftigt for mange typer af mider.

Mider

Spider mite er en af de mest vanskelige landskab skadedyr at udrydde. Fordi disse væsener lever på undersiden af bladene og er svært at se med det blotte øje, undslippe de ofte pesticid applikationer. Svovl eller ethvert andet produkt, der bruges til at styre mider bør anvendes rigeligt til blad undersider. Genanvende med to ugers mellemrum, så længe problemet fortsætter for at udslette enhver nyklækkede mider, som æggene er uigennemtrængelig for svovl.

Behandlinger

Kun et par kommercielle produkter er tilgængelige for spider-mide kontrol, og nogle af dem er kun tilgængelig for kommerciel brug. Svovl, som er solgt i støv eller spray formulering, er effektiv på visse typer af mider, der lever af prydplante og frugt, nødder og felt afgrøder i værfter og haver. Den mest effektive hjem-brug behandling for spider mider er ikke svovl, men gartneri olie, ifølge Colorado State University forlængelse. Det sælges under navnet Sunspray og andre.

Irritation

Forsigtighed bør udvises, når du anvender svovl til planter. Det kan være meget irriterende for hud, øjne og lunger. University of California Statewide integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program anbefaler iført beskyttelsestøj, en støv maske, vandtætte handsker og øjen beskyttelse, når ved hjælp af svovl. Vask hænder grundigt efter brug af den.

Bekymringer

Svovl bør ikke anvendes til planter, når temperaturen er over 80 grader F. Det bør ikke være brugt i høj luftfugtighed eller i kombination med gartneri olier. Nogle planter, herunder D'Anjou og Comice pærer, abrikoser og tranebær, er følsomme over for svovl og kunne dø af eksponering. Svovl har vist sig at brænde Cucurbitæ, som omfatter meloner, agurker, græskar, græskar og græskar.

Svovl modstand

Nogle mider er blevet resistente over for brugen af svovl. En undersøgelse foretaget af University of California entomolog Marjorie Hoy i begyndelsen af 1980 ' erne viste populationer med en lang historie af svovl brug har de fleste modstanden mod det. Hendes undersøgelse viste nogle mider indsamlet fra Californien vinmarker svovl-resistente, men dem, der opsamlet fra æble, pære og mandel frugtplantager var ikke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com