Svovl skader i apparater

October 19

Svovl skader i apparater

Hvis du har forhøjede niveauer af svovl i dit vand, kan det lugter så dårligt at der er ingen måde du vil drikke det, langt mindre bruges til rengøring eller badning. Du vil også gerne holde det væk fra dine apparater, da det kan beskadige dem over tid.

Svovl

Svovl kommer normalt i kontakt med apparater, når du har højere end normale niveauer af det i din vandforsyning. Svovlbakterier findes naturligt i vand i visse regioner. De producerer hydrogensulfid som affald biprodukt. Gassen opløses i vand, hæve svovl niveauer og giver vand den karakteristiske lugt af rådne æg. Hvis du kun lugte svovl i din varmt vand, har så bakterierne inficeret din vandvarmer. De er tiltrukket af magnesium rod inde i tanken.

Apparatet skader

Over tid, kan svovl vand beskadige apparater som tøj vaskemaskine eller opvaskemaskine. Det discolors kobber rør og hvis eksponering går på længe nok, det kan ætse dem. Andre metaller er langsommere til at reagere på svovl, men det efterlader gradvist en sortbrune-farvet oprustning på dem. Ikke alene er oprustning uinteressante; Det kan blokere afløbshuller og øge friktion mellem bevægelige dele, reducere apparater effektivitet.

Løsninger

Fjernelse af svovl fra dit vand vil stoppe det i at beskadige dine apparater. Hvis svovl vand kommer ud af din koldt og varmt vand vandhaner, du har brug for en klor filter på dit vand system. Klor bundfald svovl ud af vand før du kommer ind i dit hjem og i kontakt med din apparater. Hvis du kun har svovl i din varmt vand, dræbe bakterier i vandvarmeren. Hæve temperaturen på enhed over 140 grader Fahrenheit og lade det der i flere timer. Varmen dræber bakterier. Dræne vandet for at slippe af med dem. Returnere den enhed temperatur til normale niveauer så lad tank refill.

Overvejelser

Hvis du sætter en klor filter på din vandsystem, er ændre eller rense filteret ofte den bedste måde at holde det til at virke effektivt. Når svovlbakterier har angrebet en vandvarmer, tilbage de ofte. Du kan prøve at fjerne magnesium stangen, men der kunne annullere den enhed garanti. Din anden mulighed er at hæve den enhed temperatur, så snart du lugte svovl i vandet, dræbe bakterier, før den svovl, de producerer kan skade dine apparater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com