Svovl Spray for mide kontrol

August 22

Svovl Spray for mide kontrol

I store mængder, kan mider dræbe planterne i haven ved at spise bladene. Svovl er giftigt for mider og kan bruges i en form, spray til at hjælpe med havearbejde. Men det bør anvendes med forsigtighed eller det kan være skadeligt for mennesker eller dyr.

Bruger

Også anvendes til behandling af nogle plantesygdomme, er svovl spray brugt i kontrol af forskellige skadedyr i haven--som Udvisningshamre og mider.

Planter

Planter, der svovl spray bruges på omfatter flere sorter af frugttræer (pære, citrus, fersken og apple); skygge træer (ahorn); rosenbuske; bær (hindbær, ribs); og buske.

Pleje

Holde svovl spray fra overdreven temperaturer eller fugtighed. Kaste en tom container væk, men hvis det ikke er tom skal du kontakte din forvaltning af fast affald til bortskaffelse.

Fare for mennesker og dyr

Sprayen bør ikke indåndes eller få på din hud, øjne eller mund. Hvis dette sker til en person eller et dyr, ringe til skadestuen, en læge eller dyrlæge.

Miljømæssige

Svovl spray skal holdes væk fra rindende vand eller hvor som helst der kan forurene vandet. Dette omfatter bortskaffelse af spray i afløb, vandløb eller afstrømning fra et behandlet område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com