Svovl Spray for mider

January 12

Svovl Spray for mider

Mens permethrin er den hyppigst foreskrevne kemikalie, der bruges til at styre mider (og mange andre skadedyr), for visse programmer svovl pulvere, cremer eller spray har vist sig lige så effektiv. Svovl også mangler de kræftfremkaldende egenskaber ved permethrin, hvilket gør det sikkert til husholdningsbrug.

Mider

Californiens integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program definerer mider som nogle af de mest almindelige græsplæne, have og husholdning skadedyr. De klassificeres som spindlere, sammen med flåter og edderkopper.

Svovl

Svovl er en miticide, og er giftigt for mider. Svovl vil fjerne både voksne og æg. Men, det anbefales at bruge mindst to svovl applikationer til at slippe af med mider, som de yngler meget hurtigt og kan have flere generationer i en enkelt yngleperioden.

Sprøjtning med svovl

Når sprøjtning med svovl, forsøge at gøre det på en kølig dag, især hvis sprøjtning direkte på planter. Svovl anvendt under varme og tørre vejr vil resultere i blad forbrændinger. Anvende svovl spray fuldstændigt på en område, og test for fuld mætning.

Andre fordele

Svovl kan også bruges til at behandle svampesygdomme i planter, og er også bevist for at holde væk andre lignende skadedyr såsom flåter.

Advarsler

Svovl kan være irriterende for øjnene og huden, så ordentlig beskyttelse skal bæres under alle programmer, svovl. Passende håndtering retninger skal være placeret på enhver pakke, der indeholder svovl.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com