Swimmingpool Safety Act af Florida 2001

June 8

Swimmingpool Safety Act af Florida 2001

Svømmebassiner kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, tilbyder utallige timers sjov. Puljer kan også være dødbringende når ansvarlig pool ejerskab ikke er praktiseres. I Florida, hvor vejret er varmt det meste af året, antallet af drukneulykker steget til det punkt, hvor staten trådte til og mandat en lov, kendt som The swimmingpool Safety Act af Florida 2001.

Historie

Drukning var den nummer et dødsårsag i Florida inden swimmingpool Safety Act af Florida 2001. Formålet med denne handling var at gennemføre obligatoriske swimmingpool sikkerhedsfunktioner, som beskytter, selv når der er en kort bortfalder i direkte tilsyn. Loven mandat, at alle nye swimmingpools, boblebade og spabade kræver mindst ét sikkerhedsforanstaltning.

Betydning

Swimmingpool Safety Act af Florida 2001 var konstrueret og godkendt til at indeholde omkostninger ved at drukne i staten, som montering. Disse omkostninger omfattede sundhedspleje, retshjælpsforsikring, omkostningerne ved levetid behandling for personer med hjerneskader fra at være under vandet for længe, og tabet af levetid produktivitet.

Sikkerhedsfunktioner

Loven kræver, at alle pools har mindst én af sikkerhedsfunktioner: (1) puljen skal være inde i en indhegning, der er et minimum af fire fod høje. Der kan ikke være nogen mangler eller huller, der ville gøre det muligt for et lille barn til at kravle under eller over. Skabet kan ikke bruges til at erstatte eventuelle hegnet og det må ikke være beliggende nær kanten af vandet. (2) stiger eller trapper, der giver adgang til vandet skal være låst og sikret. Hvis dette ikke er muligt, skal så de blive fjernet. (3) porte eller døre skal åbne fra poolen og skal lukke og hægte sig deres egne. (4) pool skal have en godkendt cover, der opfylder sikkerhedsstandarderne. (5) enhver åbning, herunder vinduer eller døre, der giver alle adgang til poolen fra hjemmet skal have en exit-alarm, der opfylder sikkerhedsstandarderne.

Advarsel

Florida pool ejere, der ikke giver et minimum af ét sikkerhedsforanstaltning vil blive opkrævet med en anden grad misdemeanor. Hvis personen derefter udstyrer pool med ordentlig sikkerhedsfunktioner inden for 45 dage og har bevis for myndighederne, og deltager i en svømmer sikkerhed klasse, vil eventuelle gebyrer blive droppet.

Salgsdokumenter

Pool sælgere skal give alle Florida pool købere dokumenter, der tydeligt forklarer pool ejerskab forventninger, der opfylder kriterierne i swimmingpool Safety Act af Florida 2001. Dette skal omfatte oplysninger om, hvordan at forhindre drukning ulykker og om den responsibilites, der kommer med at eje en pool.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com