Sydlige barok illusionistisk loftsmalerier

February 7

Barok kunst bevægelse i Italien og Spanien havde sine rødder i den katolske modreformationen. Kirken nedladende fremtrædende kunstnere og brugt deres arbejde i katedraler og kirker til at inspirere religiøse tro.

Oprindelse

I løbet af 1600-tallet protestantismen fejer hen over Nordeuropa. Selvom det sydlige Europa forblev stort set katolske, følte kirkens embedsmænd nødvendigheden at minde om deres tilhængere at kirken holdt deres billet til efterlivet. Ifølge Sweet Briar College bruges kirken lofter til at vise scener af himlen, der var beregnet til både ærefrygt og ydmyge seeren.

Teknikker

Den kollektive håndværker hjemmeside forklarer, at kunstnerne brugte chiaroscuro--dristige kontraster mellem lyse og mørke områder--at tilføje dybde til deres malerier. De brugte også lineær perspektiv samt en teknik kaldet trompe l'oeil eller "trick i øjet,', der oprettede illusionen af enorme mængder af plads.

Kunstnere

Førerne af illusionistisk loft maleri i Italien omfattede Pietro da Corona, der oprettede "The Triumph af guddommelige forsyn" fra 1633 til 1639 i Palazzo Barberini i Rom, og Andrea Pozzo, der oprettede loft fresco på den kirke af San Ignazio i Rom fra 1684 til 1690.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com