Sydvest-stil kulturperler stenpejs komponenter

January 29

Kulturperler sten ligner udseendet af natursten uden heftig prisseddel, så du kan bruge det i en række forskellige måder at gøre din egen Southwestern-stil pejs. Kulturperler sten kan føjes til surround, skorstenen og mantel at give det en sydvestlige flair, du foretrækker.

Generelle oplysninger

Kulturperler sten er et forarbejdet produkt, der ligner sten, men er lavet af sten tilslagsmaterialer, farvestoffer og cement. Kulturperler sten kan have udseendet af forskellige objekter, herunder sten, sten og mursten. Det er tilgængelig i en bred vifte af farver, former og størrelser og er ikke så dyrt som natursten. Ved hjælp af kulturperler stone kræver trådnet tilføjes en række overflader, herunder drywall, paneler, beton eller mursten. Kulturperler sten har en flad tilbage, der gør det meget mere alsidig til at arbejde med end tunge natursten.

Surround

En række kulturperler sten produkter kan bruges til at danne pejs surround. Bruge jord-tone farver for kulturperler sten mursten. Jorden-tonet ledgestone giver en stablet sten kig, der føjer tekstur til din Southwestern-stil pejs. En rock ansigt pejs surround giver det en arkaisk menneskeskabte look. Andre kulturperler stenprodukter kan ligne high-end materialer som kalksten og granit. Bruge brune nuancer med disse materialer til at vedligeholde din sydvestlige look.

Mantel

En traditionel sydvestlige mantel er typisk lavet af træ. Du kan dog tilføje kulturperler sten omkring mantel at give det de samme sydvestlige flair. Tilføje kulturperler sten river klipper til dele af mantel til at give det et rustikt, nødstedte look. Tilføje kulturperler sten til midten af mantel at gøre et indlæg, der skaber et brændpunkt.

Trim

Kulturperler sten trim stykker bidrage til at give en færdig og elegante look til pejsen. Trim sten kan bruges rundt om pejsen. Du kan også bruge trim sten eller centrale sten til at danne en bue form omkring pejseindsatsen. Toscanske overliggere i nærheden af din pejs åbningen kan også bidrage til at skabe en sydvestlige føler.

Design Idéer

Bruge kulturperler sten i forbindelse med andre materialer til at give det en sydvestlige udseende. For eksempel, har mange sydvestlige hjem hjørne pejs kaldet en bikube. Denne struktur er typisk lavet af adobe, men du kan indarbejde kulturperler sten udseende ved at tilføje sten omkring pejsen som en skorsten eller gulvbelægning. Bruge kulturperler sten, der matcher den træ toner af kaminen eller farve af terracottafliser, der omgiver pejsen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com