Sydvestlige Designs til køkkener

January 4

Sydvest design til køkkener er blevet stadig mere populære skyldes dens brugervenlighed og afslappet atmosfære for familiens tilværelse. Påvirket af indfødte amerikanere såvel som mexicanske og spanske arv, er sydvest design en engagerende blanding af enkelhed, gentage former og designs, rustikke møbler og jordfarver, fed farve.

Ud over den indlysende

Stereotypically, indarbejder sydvestlige design til køkkener finesser som chili peber eller indiske temaer. Bryde væk fra disse og omfatter nye måder at kombinere gamle og nye apparater, hardware og belysning. Gulvbelægning og kabinet kan også udvide ud over den forventede måde af sydvestlige udsmykning.

Brug moderne kabinet fremhævet med sort smedejern eller kobber hardware. Ved at tilføje din egen eklektisk rører med dristige farvevalg, kan du oprette en unik og innovativ sydvest design i køkkenet. Udforske farver til dit køkken som himlen blå, turkis, terra cotta, kobolt og fed chili peber rød. Din sydvest køkken behøver ikke at være kedelig. Tilføje håndlavede anstrøg af keramik og stentøj at supplere sydvest look. Kobber er en stor metal til brug for vandhaner langs og lysarmaturer for at skabe en smuk sydvest køkken.

Flisegulve

For en ægte sydvest look til dit køkken, tilføje en Saltillo flisegulv. Saltillo fliser anses ler asfaltudlæggere og tilføje instant dybde og masser af farve til dit køkken. Disse fliser er håndlavede, og nogle kan være mere rustik end andre. Det er ikke ualmindeligt at finde et fodaftryk fra en kylling eller andre roaming dyr i disse fliser. Denne flise kommer i to typer, mexicanske eller afrundet kant, som er lidt billigere, eller den spanske eller italienske Saltillo flise, som er tættere og hårdere. Sidstnævnte er en bedre værdi, fordi det vil rumme op til slitage af daglig brug i et køkken. Begge disse fliser skal forsegles med sealer før installation, samt blive beseglet igen efter at være injicerede.

Finish, accenter og apparater

Vælg gamle verden stil finish for en autentisk udseende sydvest køkken. Undgå overflader, der vises for poleret, såsom chrome eller satin nikkel. Kobber eller olie gnides bronze finish er bedre valg. Disse finish ser godt ud på VVS-installationer og belysning turneringsplaner samt kabinet hardware.

Stick med rustfrit stål apparater. Disse fungere som en neutral baggrund og blend med næsten enhver type af køkken. Til et mere traditionelt look, prøve Aga apparater, der har afrundede kanter og give en mere vintage look. Undgå lyse hvide apparater.

Look for accent rører som dækker kobber switchplate, smedejern håndtag til døre, møbler eller kabinetter. Indarbejde sydvest design af stenciling over en døråbning eller et vindue.

Ved hjælp af blot et par af disse ideer vil nemt omdanne din almindelige, dagligdags køkken i sydvest køkken der er behagelige og praktiske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com