Sydvestlige farve ideer

December 31

Sydvestlige USA kan prale med en umiskendelig palet dannet af dens landskab og rige historie. Uanset om du redecorating et hus i Tucson eller en hytte i Vermont, eller bare ønsker at vide, hvordan at give din garderobe nogle flair, vil at vælge de rigtige farver hjælpe dig med at fremmane ånden i den sydvestlige del i din hverdag.

Brændt Sienna

Overveje brændt sienna, farven på klipperne af Arches National Park lige før solnedgang. Brændt sienna er en varme, jordagtige tone, der tryller drømme om en fredelig aften i ørkenen. Som turkis, brændt sienna fungerer godt som en markeringsfarve.

Turkis

Vælge turkis, hvis du er delvis til blå eller grønne toner eller behovet for en lyse, fed accent farve. Zuni håndværkere i New Mexico og andre steder i sydvest har featured turkis---ofte parret med sølv---i deres udsmykkede, håndlavede smykker i århundreder. Værelser med en overvejende hvid farveskema erhverve straks en moderne sydvest smag med tilføjelse af et par af turkis pyntepuder.

Salvie

Vælg sage toner i hyldest til MP sage anlægget. (Ifølge Purdue Guide til lægemidler og aromatiske planter, salvie har kendt bakteriedræbende, antimikrobielle, og anti-inflammatoriske egenskaber og anvendes traditionelt som en husråd for en bred vifte af lidelser, fra enteritis til snakebites kræft.) Selv om "sage" henviser typisk til en sølvfarvede grøn, omfatter farver forbundet med salvie planten og dens blomster også grå og mørk lilla.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com