Sydvestlige flise Backsplash ideer

May 17

Sydvestlige flise Backsplash ideer

Sydvestlige design bruger naturlige materialer, herunder terrakotta, læder, metal og træ, og kombinerer stænk af farver som grøn, rød og blå til at udligne neutral ørken nuancer. Du kan designe en flise backsplash at supplere din sydvestlige køkken indretning eller fungere som en dramatisk omdrejningspunkt for husstandens medlemmer og gæster.

Fed sydvestlige farve

Kombinere terracottafliser med strålende blå fliser til en sydvestlige flise backsplash, der bruger kontrasterende farver og teksturer til at tage center fase i dit køkken. Hvis fliserne er af samme størrelse, kan du blot skifte dem i et checkboard mønster. Hvis ikke, skal du bruge terracottafliser for at ramme de blå fliser i midten af backsplash. Installere de blå fliser på diagonalen til et federe look.

Malede kakler

Køkken backsplash tilbyder et sted at vise din kreativitet uden overvældende indretningen. Male sydvestlige billeder som kaktus, chili peber, ulve og firben på almindeligt keramiske fliser ved hjælp af en oliebaseret maling. Lad dine fliser tør for tre dage, derefter børste på to frakker af vandbaseret urethan at forsegle design.

Tekstil-mønstrede Backsplash

Replikere en traditionel indiansk tæppe eller tæppe mønster på din sydvestlige flise backsplash. Brug en eksisterende tæppe eller tæppe til inspiration, eller design din egen Navajo tæppe på webstedet Arizona State Museum. Skær fliser til at matche de figurer, der udgør mønstre på tekstil. Læg det udfyldte backsplash mønster på gulvet før spredning mørtel på væggen for at sikre brikkerne passer og farverne, der supplerer hinanden som du afbilledet dem.

Metal-elementer

Brug små metal fliser med en ru finish eller simple geometriske mønstre til grænsen af terracotta fliser. Placer en stor metal fliser på diagonalen i midten af backsplash og omgiver det med mosaikfliser i brændt orange, kaktus grøn eller turkis. Vælg mellem kobber, tin, bronze eller nikkel baseret på dit køkken vandhaner og andre dekorative metaller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com