Sydvestlige indvendige farver

August 19

Sydvestlige indvendige farver

Sydvestlige farverne kommer fra naturen, og du kan se disse farver i mange Santa Fe, indfødte amerikanske og mexicanske temaer. Farver findes i det sydvestlige USA generere varme og komfort, og sydvestlige hjem med denne farvepalet vil gøre din vindstød føler sig velkommen og afslappet. Når du har besluttet på farverne, du nyde mest, bliver udsmykning nemt.

Nuancer af Sand

Farver af ørkenen er fremtrædende i Santa Fe stil. Cremet beiges spænder fra off-hvid til den mørkeste Mokka echo forskellige farver findes i ørkensand. Nuancer af guld styrke den lyse solskin, der strømmer fra Santa Fe himlen. Lys nuancer af orange og gul er gode farver til væggene, fordi de straks varme et rum. Mørkere brun og kastanie arbejde godt på gulve, bringer en følelse af enhed til værelser. Bruge sort i form af ironwork til at forbedre tekstur, med byger af hvid at lyse hjørnerne og områder med lidt lys.

Desert Flora

Blomster i ørkenen tilbyde farver du kan bruge til at tilføje stænk af farve i hele dit hjem. Kaktus tilbyder forskellige nuancer af grøn. Blomstrer fundet på disse kaktus komme i nuancer af orange, pink og rust. Vælg støvede, dæmpede nuancer af disse farver til at forbedre den bløde og afslappende stemning af denne farvepalet. Dusty rose og blå findes ofte i vægtæpper og keramik. En anden mulighed er en dæmpet skyggen af brændt orange, der smelter sammen med typen af terra cotta du kan have i din indretning. Vælg lyst træ til at bringe de fleste denne farve ordningen har at tilbyde.

Desert himmel

Den store ørken sky er en anden kilde til inspiration til at vælge farver til dit hjem. Fra midnat blå til turkis har du en solid, beroligende farve til dine rum med denne farve alene. Brug forskellige nuancer af blå for at give værelserne en luftig følelse. Bruge nuancer af creme på væggene og bringe turkis med vindue behandlinger eller smide puder. Bruge vægtæpper, gobeliner og tæpper med nuancer af blå i din plads til en følelse af harmoni. For pletter af farve, der tilføjer interesse, så prøv gul eller rust.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com