Sydvestlige soveværelse udsmykning med hvidkalkede møbler

November 22

Sydvestlige soveværelse udsmykning med hvidkalkede møbler

Sydvestlige indretning er normalt karakteriseret ved jordfarver og en håndfuld af lyse farver, kontrasterende teksturer mellem rough og smooth og en bred vifte af håndlavede, vævet og keramik eller ler elementer. Møbler i sydvestlige indretning kan variere fra træ, vidjer, vævet bomuld og læder, specielt i soveværelserne. En nem måde at opgradere dit soveværelse indretning er med en teknik kaldet hvidvaskning, som er gjort til træmøbler og hjælper med at oprette denne tekstur kontrast, sydvestlige stilarter der alle handler om. Hvidte er enkel at gøre og giver møbler med et særpræget, groft, men hyggeligt udseende.

Instruktioner

•Tilføj stykker af hvidkalkede møbler til at bringe interesse til et soveværelse, der er almindeligt eller kedeligt. Disse kunne omfatte et stort spejl med en hvidkalkede ramme (komplet med indlagte turkis for en endnu større sydvestlige kick), et Sengebord, et sminkebord eller stol eller en kommode. Føje en hvidkalkede møbler element kan tilføje nogle karakter, som det står i kontrast til andre teksturer i soveværelset, som et kirsebær eller eg træ seng eller en rustik metal boghylde.

•Vælg, et stort hvidkalket møbler stykke som knudepunkt i soveværelset i stedet for en eller to mindre stykker. For eksempel gøre din seng stel de hvidkalkede element i det rum, som vil lyse op i rummet samt give det en mere sydvestlige rustikke appel.

•Incorporate din hvidkalkede stykker med sydvestlige maling farver i soveværelset. Holde tre af væggene neutral, som en varm tan farve, og male en fokal væg adobe rød, kaktus grøn eller lyse indiske turkis gøre hvidtekalk pop. Du kan også optage maling farver ind i den whitewashing proces - tilføje i skud af mørk orange, solrige gule eller en Southwestern mønster som Native American designs.

•Tilføj hvidkalkede møbler til soveværelse til en person, der kan lide Southwestern udsmykning stil men også ønsker et mere feminint look. Hvidte giver det rustikke element for at se de naturlige træ korn, men holder også den feminine touch af sarte og dæmpede linjer. Det er bedst fra begge verdener.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com