Sydvestlige stil Decor

September 26

Sydvestlige stil Decor

Sydvest stil er en kombination af arkitektoniske elementer af mexicanere, amerikanske pionerer og indfødte amerikanere. Moderne sydvest indretning benytter lyse farver og materialer inspireret fra de tørre regioner amerikanske ørkener. Denne stil er ideelt for dem der søger en følelse af levet i elegance med et twist, alderen raffinement.

Farver og teksturer

Når du vælger farver til en sydvestlige stil hjem, kigge efter inspiration i farvepaletten i ørkenen. Sandet kan inspirere dig med toner af rød, gul og orange. Tilføje en pulserende touch til dit hjem med nuancer af blå og grøn. For en mere moderne look, vælge off-white vægge med træ og sten finish. Bruge tan og brune nuancer til gulvbelægning, illustrationer eller tæpper og sort til lamper, pejs skærme og vin reoler. Tilføjer mere tekstur til et værelse med Native-amerikansk inspireret tæpper og wraps.

Vægge og gulve

Male væggene i lyse farver er karakteristisk for Southwest stil. Vælg gule, røde eller grønne nuancer for en autentisk sydvest ser. Hvis du tror dette er også levende, male blot én i en lys farve, og vælg neutrale toner for resten. Opt for subtile faux stuk på væggene en færdig med alderen. Til gulve, vælge traditionelle terracottafliser og lag dem med vævet farvet tæpper.

Møbler

Udskårne træmøbler er specifikke for sydvestlige indretning. Tilføje loftsbjælker i træ for en autentisk mexicansk touch. Nogle stykker af møbler kan du overveje at medtage træ end tabeller, sofaborde, spisestue sæt og dressers med mørkt jern elementer. Hvis du foretrækker en udtalt rustikke udseende, vælge chip-udskårne stykker med en ru finish. Til polstring, Vælg neutrale farver eller Navajo mønstre, afhængigt af farverne i rummet.

Tilbehør

Sydvestlige udsmykning tilbehør indarbejde naturlige elementer som træ, metal og sten. Specifikke tilbehør er rustik lanterner, wildlife silhuetter, vævede kurve, træ håndmalede figurer og kaktus i terracotta krukker. For et etnisk touch, vælge Native American artefakter, som hovedet kjoler, træsnit, farverige keramik og dreamcatchers.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com