Sydvestlige stil hjem dekorationer

January 2

Sydvestlige stil hjem dekorationer

Traditionel sydvestlige indretning afviger fra Western-stil indretning ved at tilføje en syd for grænsen tone til dekorationer og møbler. Stadig rustik og charmerende, sydvestlige stil tillader Dekoratører at indarbejde de lyse farver af mexicanske fliser, de geometriske mønstre fra indfødte amerikanere og varmen fra vestlige tilbehør til at gøre op en indbydende blanding af komfort og ro. Find ud af hvad dekorationer du kan bruge til at indgyde dit hjem med mere sydvestlige stil.

Møbler

Vælge møbler med spansk indflydelse til at bidrage til en sydvestlige indretning. Tunge træmøbler i mørke pletter dekoreret med geometriske eller blomst udskæringer er grundlaget for gamle verden spanske stil. Bruge møbelstoffer i lys turkis, okker og dybt røde eller lyse gule og bløde brune. Stof med en stribet eller geometrisk mønster kan låne en Native American føler for polstring så godt.

Vægkunst

Vævede tekstiler kan væsentligt tilføjes en sydvestlige tema. Udvælge et indiansk eller mexicansk tæppe til at hænge på væggen. Hestesko, sadler, stejle og andre cowboy gear giver en rustik og autentisk look til udsmykning. Branding strygejern eller roping gear bidrager til ægtheden af en sydvestlige stil. Prøv at indarbejde Talavera fliser i en eklektisk arrangement over en kappe eller over en lædersofa. Talavera flise er en type af farvestrålende og kunstfærdigt udsmykkede, keramisk mexicanske flise, der kan findes i en bred vifte af farver.

Keramik og containere

Urner, vaser, skåle og kurve af indfødte amerikanere vil hjælpe med at tilføje visuelle interesse for dit sydvestlige hjem. Terra cotta gryder malet i omfattende geometriske mønstre eller kurve flettet med lyst farvet siv, give en punch af farve til neutral-farvet hjem. Arrangere en samling af keramik som en midtpunkt for et sofabord eller fyld en kurv med kogler eller sten til en jordovn, naturlige look. Brug din malet keramik som objektbeholdere for kaktus og andre små ørken planter til at bringe et stykke af sydvestlige ørken indendørs.

Odds og ender

Selv små dekorationer kan gøre en stor indvirkning på et hjem. Bruge smedejern accenter i form af hest skulpturer eller en stor mexicansk sombrero som en tre-dimensionel vægtæppe. Træ kasser og kufferter kan hjælpe med at gemme rodet samtidig tilføjer sydvestlige interesse til et værelse. Tørrede grøntsager såsom majs, græskar eller chili peber, hang kunstfærdigt i et køkken, bringe et rustikt udseende. Overvej at tilføje en monteret animalske hoved som hornede bull slutte en sydvestlige look.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com