Sydvestlige-stil indendørs dekoration

December 12

Sydvestlige-stil indendørs dekoration

Den sydvestlige stil udsmykning er en blanding af Native American, spanske og mexicanske kulturer. Indretningen er inspireret af den ørkenlandskab. Farver, der ofte anvendes i sydvestlige udsmykning er cobalt og turkis blå, cactus grøn og jordfarver såsom brun og beige. Farver også set i en solnedgang, herunder orange, pink og rød, er også populære. Naturmaterialer som træ og ler bruges ofte, at give hjemmet et rustikt, varm og indbydende føler.

Møbler

Træ møbler er populære i sydvestlige udsmykning. Træ møbler tendens til at være meget solid og robust uden nogen udsmykkede udskæringer. Møbler kan være fysisk eller malet. Malede møbler er ofte bedrøvede, hvor malingen er slebet til at give det et brugt look. Tabeller med farverige fliser bordplader tilføje et stænk af farve til rummet. Læder er fælles for sofaer og stole. Smedejern er ofte brugt som hardware på træmøbler.

Kunst og tekstiler

Malerier er ofte inspireret af den ørkenlandskab. Fælles billeder omfatter heste, ørken solnedgange, prærieulve, kaktus og gekkoer. Sydvestlige tekstiler bruger ofte geometriske mønstre og lyse farver som orange og blå eller rød og lilla. Soveværelse dyner kan konstrueres ved hjælp af geometriske mønstre eller andre sydvestlige billeder som geckos og kaktus.

Kokopelli

Kokopelli tal bruges ofte med sydvestlige stil udsmykning. Kokopelli er en fertilitet guddom for nogle indianske kulturer i sydvest, herunder Hopi. Kokopelli er ofte afbildet som en krum over fløjtenist. Dette billede bruges ofte i smedejern metal kunst og andre tekstiler. Alt fra jern vægtæpper, knagerækker og bogstøtter til fritstående figurer og bordlamper er lavet med kokopelli billede.

Tilbehør

Andet tilbehør, der anvendes som indendørs dekorationer omfatter Native American tæpper, vævede kurve og keramik. Tæppe mønstre kan er ofte geometriske figurer lavet af Navajo indianerne og placeres på gulvet eller bruges som vægtæpper. Hånd-malet eller terracotta keramik er en fælles tilbehør i sydvestlige stil hjem. Tilføje en kaktus i en terracotta pot til at bringe de naturlige landskab indendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com