Sydvestlige-stil vindue behandlinger

September 28

Sydvestlige-stil vindue behandlinger

Sydvest stil handler om solen, træ, sten og naturlige elementer. Naturlige farver og sprudlende teksturer definerer en sydvest hjem interiør. Disse interiør er hjemlig og vises boede i men er aldrig rodet; samspillet mellem farver og teksturer skaber væsentlig visuel interesse. Træ, stuk og adobe er de fremherskende overflader fundet i denne stil, og vindue belægninger afspejler disse overflader i deres enkelhed, tekstur og funktionalitet.

Farver

Typografien sydvest legemliggør farver af ørkenen, farver fra den varme side af farvehjulet - røde til blå-grøn. Farverne er levende, aldrig dæmpet og værelse farveskemaer er ofte taget fra tilbehør såsom en Navajo gobelin. Farvekontrast er høj i disse værelser, så møbler tendens til at være enkel og ren-foret. De fleste møbler følger missionen, eller håndværker stil med træ rammer og stof puder og dækker.

Venetianerne

Træ persienner passer sydvest stil perfekt. Når de er åbne, de er diskret og blend til vinduesrammen. De er funktionelle og i overensstemmelse med den forsimplede stil af sydvest-møbler. De er set med eller uden en valance og/eller side paneler og er på deres bedste, når de er samme farve som det træ ramme, hvor de hænger. Skodder også passer denne udsmykning stil og er faktisk lidt mere autentisk end venetianerne.

Kapper

Hårde kapper eller gesimser, tilbud en måde at tilføje stof til et vindue uden flæser eller samler---ingen som vil arbejde i en sydvestlige værelse. Gesimser er et godt udstillingsvindue for Southwest tekstiler, som har tendens til at have store, geometriske mønstre, der er bedst set fladt. Hvis bygget 12 inches eller mere dybt, bruges top af valance ofte som en hylde til showcase kurve, figurer eller tørrede blomsterdekorationer egnet til temaet sydvest.

Gardiner

Fulde gardiner eller forhæng i denne stil bør være stærkt tekstureret, naturlige væve stof, normalt i en naturlig almindelig farve. Den mest passende stil er en grommet eller tab-top forhænget, som hænger stationære ved siden af et venetiansk-dækket vindue. Disse gardiner giver mulighed for brug af træindretning stænger, meget meget i overensstemmelse med denne stil af vinduesskærm. Fuldt fungerende gardiner ser bedst ud på et dekorativt træ stang med ringe, igen matchende træ farve til vindue trim farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com