Sygdomme i Centipede græs

April 16

Sygdomme i Centipede græs

Centipede græs, indfødte til Kina, er blevet dyrket i USA siden begyndelsen af 1900-tallet, ifølge Texas Cooperative forlængelse. Centipede græs breder sig på en snigende måde, at sende små, gul-grøn farvet skud opad. Folk, der foretrækker denne græs til deres græsplæne værdsætte dens lav vedligeholdelse behov. Centipede græs generelt bukker under for par skadedyr og sygdomme, men er modtagelige for nogle problemer, givet de rette betingelser.

Dollar Spot

Dollar spot er en svampesygdom, der er fælles i det sydlige dele af USA, siger Texas Cooperative forlængelse. Centipede græs er på et højere risiko for kontraherende dollar spot, fordi den ofte dyrkes i disse samme sydlige områder af det amerikanske Dollar stedet opstår i hele vækstsæsonen men foretrækker varme, fugtige forhold. Runde vises brune pletter hele plaget græsser, med individuelle vinger viser afslørende lys brun læsioner. Fungicider anvendes i varme, fugtige vejr forhindre dollar spot. Overskydende thatch fjernelse, dyb og sjældne vanding, beluftning og hyppig slåning også hjælpe med at kontrollere denne sygdom.

Stor Patch

Stort plaster er en anden fælles sygdom af centipede græs. Centipede græs er særligt modtagelige for stort plaster på grund af dens brug på steder med varme og fugtige vejrforhold. Symptomer omfatter store cirkler af udtynding græs, som undertiden bliver gule. Kontrol stor plet med fungicider og ordentlig græsplæne vedligeholdelse teknikker.

Fe Ring

Sygdomme forårsaget af svampe er nogle af de mest almindelige i centipede græs. Fe ringene er runde, brune pletter forårsaget af svampe med svampe vokser langs omkredsen. De udvider ofte gennem årene. Fe ring kan reagere på fungicider, men ofte kræver genbeplantning.

Nematoder

Nematoder er parasitiske organismer, som foder på planternes rødder og forårsage græs til gul, oprettelse af en tyk stråtag og løs græstørv. Nematoder opstår ofte i de samme sandjord, centipede græs er typisk dyrket. Kunstvanding og tilføjelse af organisk stof i jorden kan hjælpe kontrol nematoder; mange mennesker finder det imidlertid nødvendigt at genplante en forskellige udvalg af græs.

Jorden perler

Jorden perler er insekter, der lever på græsrodsniveau. Dette gør centipede græs, med sit lavvandede rødder, mere modtagelige end andre sorter. Plaget græs viser cirkler af brun græs svarer til en fe ring angreb men uden svampe. Du vil sandsynligvis varsel små, lyserøde eller gule voksagtig kugler på rødder eller i jorden. Disse er insekter, dækket med en voksagtig krop sekretion. Der er ingen kendte kemiske eller biologiske styringer til denne skadeorganisme, gør gødskning og kunstvanding de vigtigste metoder til forvaltning. Fjernelse og genbeplantning af en anden græs ofte viser sig nødvendigt.

Andre problemer

Centipede græs er ikke tolerant over for varme, tørke og skygge. Det vokser bedst i jorden med en gennemsnitlig pH på 5,5 og reagerer ikke godt til gødning og sprøjtemidler. Hvis din centipede græs ikke synes at være ramt af sygdom og endnu ikke kan trives, undersøge din vedligeholdelse rutine for mulige problematiske spørgsmål. Alt for ofte gødskning med kvælstof-baseret gødning og vanding alt for sjældent er almindelige eksempler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com