Sygdomme i Coneflowers

March 6

Coneflowers er daisy-lignende flerårige planter hjemmehørende i Nordamerika. Avlerne værdi dem for deres lav vedligeholdelseskrav og høj tolerance over for tørke og plante dem i naturalistiske haver eller som grænser. Disse planter er også meget udbredt i urtemedicin. Coneflowers har nogle problemer med skadedyr, men flere sygdomme skader lejlighedsvis blade, stængler eller blomster.

Aster gule

Aster gule er forårsaget af en specialiseret bakterier kendt som en phytoplasma. SAP-sugende skadedyr såsom leafhoppers bære patogen inde i deres organer og de inficerer coneflowers som de foder. Det primære symptom på aster gule er gule blade med grønne årer. Blomsterne er forkert udformet og ikke altid producerer frø og løvet kan blive forvrænget. Der er ingen behandling for aster gule fra 2011. Forebygge infektioner ved at kontrollere ukrudt hvor leafhoppers kan skjule og ophæve inficerede planter for at holde sygdommen i at sprede.

Leaf Spot

Pseudomonas og xanthomonas bakterier forårsager lejlighedsvis leaf spot infektioner i coneflowers. Du kan fortælle, hvilken type af bakterier, det er ved udseendet af stedet. Xanthomonas steder er brun med gule kanter og de varierer i form fra afrundet til kantede. Pseudomonas steder har et rødligt skær og syge blade ofte blive forvrænget. Da disse bakterier og ikke svampe, giver fungicider ikke nogen beskyttelse og ingen bakteriedræbende er tilgængelige fra 2011.

Botrytis Blight

Botrytis blight eller grå skimmel inficerer en bred vifte af værter, herunder coneflowers. Afrundede pletter grålig-brun for planter, især om blomster og grå spore masserne form i det syge væv. Blade og blomster forfald gradvist. Botrytis svamp, der forårsager grå skimmel infektioner normalt angreb svage planter eller ældre blomstrer først, men det spreder sig hurtigt og inficere sunde planter eller vegetabilske væv. Svampen breder sig ved vandsprøjt, så undgå at få bladene våd. Vand og befrugte planter for at holde dem ved godt helbred og give coneflowers tilstrækkelig luftcirkulation mellem planterne, så fugtige blade tørre hurtigt.

Meldug

Meldug er en fælles og nem at genkende plantesygdomme B. Edmunds og L.P. Pottorff fra Colorado State University forlængelse. Grålig eller hvidlige pletter af pulverformige svamp vises på nye blade, stængler eller blomster og små runde svampe organer form i pletter. Bladene krøller eller bliver forvrængede og syge knopper gør ikke åbne. Beskytte coneflowers mod meldug infektioner ved at sprøjte dem med en forebyggende fungicid one - to ugers mellemrum. Fjern alle syge plantedele og blade strøelse og undgå overhead vanding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com