Sygdomme i det Boxelder træ

July 17

Boxelder træ, kendt videnskabeligt som Acer negundo, er medlem af familien ahorn, der kan nå en højde på 60 fod. Disse træer er kendt for en hurtig vækst vane og en evne til at vokse på tværs af en bred vifte. Denne populære landskabspleje modellen er modtagelige for en række sygdomme; den mest truende af disse er Verticillium visnesyge, som kan dræbe boxelders.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge, forårsaget af svampe af slægten Verticillium er den mest ødelæggende sygdom, der påvirker boxelder. Blade slå falmede grøn, gul eller brun og kan visne. Nyligt inficerede grene kan udstille mørke pletter under skrællet-back bark. Grene visne og dø, generelt begynder på den ene side af træet. Hele træet kan i sidste ende dø. Brug ordentlig kulturelle praksis herunder vanding og gødskning til at forbedre den boxelder chance for overlevelse. Beskære ud nogen døde grene; hårdt ramt træer kan være farlige og kræver fjernelse. Hvis Verticillium visnesyge har været til stede i et område, plante kun resistente arter.

Leaf Spot sygdomme

Svampe kan inficere boks elder, forårsager bladpletter at udvikle. Steder kan være enten diskret prikker eller store patches, der omfatter hele blade; nogle bladtab kan opstå, hvis infektionen er alvorlig. Undgå tilstedeværelsen af disse svampe ved at begrænse overhead kunstvanding og vanding i tidligt om morgenen. Fjern nedfaldne blade og snavs regelmæssigt. Fungicider kan bruges til adresse bladpletter men generelt er berettiget ikke.

Wetwood

Wetwood, også kendt som Slim flux, er forårsaget af bakterier eller gær organismer. Boxelders at wetwood påvirker har bejdset træ områder, der udskiller væske. Stærkt inficerede træer kan lide visnesyge og dieback. Hvis en infektion opstår, bore et 1/4-inch hul flere inches i træet, indtil væsken begynder at lukke såret, og installere et kobberrør i hullet. Regelmæssigt kontrollere de rør, der tjener til at dræne overskydende væske og gasser, til at sikre, at det ikke bliver sat.

Stem fordærve

Boxelder kan udvikle stilk cankers, som Eutypella parasitica Svampen forårsager. Cankers er uregelmæssigt formet og indeholder hævet ringe af hård hud væv fastgjort til træ med hvid til brun svamp væv; ældre cankers kan udvikle små sorte svampe væv i midten. For at forhindre stammen cankers, fjerne døde grene hurtigt. Små cankers kan fjernes.

Roden rådner

Boxelder kan lide fra roden rådner forårsaget af Phymatotrichum omnivormum eller Rhizoctonia crocorum svampe. Begge af disse patogener er mest aktive og skadelige når jorden er varm og betingelser er tørre. Bladene af inficerede træer blive tørt og brun og forbliver knyttet til træet. Berørte træer kan ikke inddrive, især hvis træet er stresset og root skaden er omfattende. Sikre, at træet er får tilstrækkelig vand; og mens træet er stadig viser lille symptomer, skære ned omkring halvdelen af den øverste vækst til at kompensere for tab, rod. Disse svampe kan forblive i jorden i årevis, så plante kun resistente planter i området efter en infektion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com