Sygdomme, orme & kokoner på Pecan træer

August 23

Sygdomme, orme & kokoner på Pecan træer

Pecan nødder casebearer--et insekt dygtige til spinning kokoner-- og pecan weevil, falder webworm og hickory shuckworm, er de primære insekter, der angriber pecan-træet. I mellemtiden, sygdomme som pecan skurv også udvikle på træet, der påvirker kvaliteten af velsmagende pecan nødder.

Kokoner

Pecan nødder casebearer (Acrobasis nuxvorella) bygger kokoner på bladene af pecan-træet, der tjener som beskyttelse for larver af insektet at tilbringe vinteren. Kokoner, kaldet hibernacula, er bygget på basis af bud på kvist af træet. Kommer tidligt forår, larverne kommer ud af denne kokon og feed på knopper og stængler, før til sidst modnes i en voksne møl. Voksen lægger derefter æg, som klækkes til larver og begynde en ny generation af skadedyr.

Orme

Larver af pecan weevil (Curculio caryae) vises som benløse orme med en cremet-hvide teint og rødlig brune hoveder. Disse skadedyr skader alvorligt pecan nødder, som den voksne kvindelige punkterer kernen og lægger æg inde i skallen af møtrikken. Efter udrugning, larverne feed på væv, møtrik, typisk forbruger hele kernen, før de tygge gennem skallen og falde til jorden. Her, disse orme af pecan træ graver sig ned i jorden, hvor de forblive i to eller tre år.

Hickory Shuckworm & Fall Webworm

Hickory shuckworm (Cydia caryana) tilbyder larver, der ligner cremefarvede orme med fem par ben. En række af generationer af denne skadeorganisme fødes årligt, med larverne fodring på pecan, ofte forårsager møtrik til for tidligt falde til jorden. Senere generationer af larver er født fra juli til September, og disse skadedyr derefter overvintre i træet eller på jorden. I mellemtiden, som navnet antyder, fall webworm (Hyphantria cunea) lever af bladene af pecan træ i efteråret.

Sygdomme

Pecan skurv, fremkaldt af svampen Cladosporium berigtigelsen, påvirker træet i perioder med høj nedbør eller fugtighed. Lille, olivengrøn skorper med mørke pletter udvikle på dele af pecan-træet. I svære tilfælde, vil møtrikken og shuck holde sammen, beskadige udbytte og kvalitet af afgrøden. En anden sygdom, dunede spot, angriber bladene af træet og forstyrrer fotosyntese, forårsager bladtab.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com