Symbolik af en Avocado træ

August 16

Symbolik af en Avocado træ

Avocadoer er fundet i mange råvarer afdelinger over hele USA, men fleste af denne afgrøde er dyrket i Californien. Hvis du ske at drive af en avocado farm og se de enorme træer, ikke alene er du vidne til naturlige vækst af frugten, men der er en masse symbolik, der kommer sammen med det og går tilbage til oldtiden.

Alligator frugt

I modsætning til den glat krop af et æble eller en fersken fuzzy kroppen har avocado frugt en ru, skællende tekstur, der danner under sin vækst på et træ. Denne ru hud har ført til den avocado fælles Brugernavn "alligator pære" og er et symbol på den frugt sammenligninger til hængende pærer og krybdyrs huden avocado dubletterne. Navnet er sjældent bruges i markedsføring på grund af sin "farlige" appel, der ikke fokuserer på fedtet, kødfulde frugten indeholdt på indersiden.

Aztec symbolik

Længe før avocado var udbredt, blev frugten opkaldt "ahacatl" af aztekerne. Dette navn kan oversættes til testiklerne og ofte refererer til figuren hængende på træet avocado. Frugten vokser i par, som hjælper med at forklare "ahacatl" navn endnu mere. Navnet bruges stadig i dag i nogle kulturer.

Kærlighed

Par af avocadoer ikke kun oversættes til "ahacatl", men kan være et symbol på kærlighed. Et par af avocadoer repræsenterer hver person i et par, lever og vokser sammen på et træ. Den avocado tree bor i hundreder af år, at holde deres kærlighed i live så længe træet vokser. I Colombia, en mand ofte tog to avocadoer og gav en til sin kone som en passiv visning af kærlighed til sin partner.

Elskovsmiddel

Sammen med den kærlighed symbolik forbundet med avocado, blev frugt og træet selv ofte set som en naturlige elskovsmiddel. Dette blev så udbredt, at forestillingen blev brugt i annoncekampagner til at hjælpe med at sprede brugen af avocadoer i begyndelsen af 1990 ' erne, med den idé er at bare ser træet og at være omkring det var også en elskovsmiddel for seerne og par omgivet af den naturlige kraft af naturen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com