Syning ideer til Palladium Windows

December 11

Syning ideer til Palladium Windows

Palladium windows er halv-buet vinduerne fundet over et andet vindue eller over en døråbning. Disse vinduer er plejede at give yderligere lys ind i et rum. Vindue behandlinger er bruges til at hjælpe med at pynte lokalet eller reducere lys, hvis det ønskes. Palladium vindue behandlinger kan være forskellige fra traditionelle vindue behandlinger.

Tørklæder

Sy et tørklæde som en måde at trække sig tilbage til Palladium vindue behandling og give mere lys ind i rummet. Sy forskellige tørklæder gør det nemt for hurtigt at ændre udseendet af et værelse. Skifte ud tørklæder med sæsonen, eller når du har lyst til en forandring. Forskellige stof tieback indehavere er også en mulighed som en hurtig ændring af Palladium vindue behandling.

Haley Valance

En Haley Valance er perfekt til en hvælvet window og kan tilpasses til at passe enhver størrelse Palladium. I modsætning til traditionelle vindue behandlinger, er Haley Valance forankret i jævnt fordelt steder langs toppen af vinduet Palladium, så draperet mellem de forankrede steder. Interlining er nødvendige for valance at holde sin form og krop. Brug knapperne eller garderobe kroge til at vedhæfte omhæng til væggen. Du kan også binde valance på plads med kvaster eller bånd.

Fuld behandling

I stedet for at foretage en behandling bare for vinduet Palladium, derefter en anden behandling for det nederste vindue, oprette et vindue behandling for begge. Længde af vinduet behandling strækker sig fra toppen af vinduet Palladium til bunden af det nederste vindue eller på gulvet. Sted gardinstang øverst i vinduet Palladium. Dette er en nem syprojekt, som du bare bruge lige vindue behandlinger.

Skjulte stang

Hvis du har en gardinstang, der sidder under vinduet Palladium, men over det nederste vindue, gardinstang kan ses fra ydersiden af vinduet. For at skjule stangen, bruge et stykke materiale som vindue behandling og oprette et panel bredden af vinduet og flere inches lang. Dette vil hænge lige ned mellem vinduet og stang, skjulning gardinstang og præsentere et dejligt kig fra udefra.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com