Syning leverancer for vindue behandlinger

January 19

Syning leverancer for vindue behandlinger

Som med alle projekter, kan ordentlig leverancerne gøre ethvert job, gå glattere. Når syning gardiner i stedet for at købe dem, er der nogle særlige værktøjer og tekstiler at gør opgaven lettere. Ved hjælp af de korrekte forsyninger også giver dig et bedre slutresultat. Nogle forsyninger kan bruges og over igen mens andre skal købes helt nyt hver gang du ønsker at gøre nye vindue behandlinger.

Grundlæggende

Mange mennesker, der syr har allerede det grundlæggende at begynde at sy deres eget forhæng. Nogle af must-have leverancerne omfatter et målebånd, knappenåle, saks, kridt, tunge tråd og selvfølgelig en symaskine. Hvis du ikke har en symaskine ikke og i markedet for at købe en på det tidspunkt, du ønsker at gøre dit vindue behandlinger, så spørg en ven, hvis du kan låne en for et par dage.

Draperier stof

Når du går til butikken for at købe stoffer for dit vindue behandlinger, kan du være en smule overvældet, hvis du har aldrig været der før. Når du vælger stof til vindue behandlinger, skal du først have et mønster, der er plukket. Typen af vindue behandlinger ønskede afgør type stof. Land stil gardiner bruger normalt lys-medium vægt cottons. Forhæng kræver en tungere stof, der tilbyder mere isolering, blokerer lys, varme, kulde og lyd. Altid måle dit windows med vindue behandling mønster i sind før du køber stoffet.

Foring stof

Hvis dit vindue behandling idé bruger foring stof, har du så mange muligheder for at som for den dekorative stof. Kapper og letvægts gardiner kan bruge en bomuld eller letvægts foring. Denne foring er hovedsagelig at beskytte den dekorative stof fra de barske stråler fra solen og beskytte stoffet fra fading. Men forhæng og tungere vindue behandlinger, der bruger foring normalt bruge det for beskyttelse fra elementerne af både stoffet og dit hjem. Kigge efter tunge draperier foringer, der ikke kun lover at beskytte stoffet fra fading men også tilbyder isolering fra varme og kulde.

Læg båndet

For at gøre nogen form for plisserede drapere, Køb læg tape for at gøre det job meget mindre kompliceret. Læg båndet kommer i mange forskellige læg stilarter fra regelmæssige læg, boks læg og tredobbelt læg. Køb uanset hvilken læg tape du ønsker, og læse igennem alle retninger helt inden brug. Ved hjælp af læg båndet vil give dig perfekt læg hver gang.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com