Syning Tips om at gøre kapper

March 29

Syning Tips om at gøre kapper

Kapper er en tilføjelse til gardiner. Kapper kan pjusket, pustede eller syet fra blonder. Sy en valance at opgradere gamle gardiner eller et værelse. De dækker toppen af windows og gardiner tilføjer lidt mere stil til kedelig vindue behandlinger. Derudover skjule kapper nogen gardin hardware såsom rækværk eller sporing. Der er tips og teknikker til novice eller ekspert kloakker at skabe stilfulde kapper til windows.

Stof

Foring stof forhindrer lys i at komme gennem valance. Når du vælger stof for valance, vælge en foring stof, der virker for dit værelse. Hvis gardiner vil blive tilknyttet valance har en foring bør valance så godt. Uden foring stof vil valance være gennemsigtige og ikke ser færdige. Vælg en struktur for de valance, der passer til gardinerne samt indretning af rummet.

Målinger

Måling af vinduet er den vigtigste del af at gøre kapper. Måle forkert og kapper kunne være for kort eller for smal. Start med bredden af vinduerne. Tilføje et par inches til bredde skal fuldt ud dække vinduet. Mål for højden af kapper. Følg mønster for højden. Glem ikke at tage højde for sømrum i målingerne. Skære foring stof til denne måling.

Mønstre

Forsøg ikke at skære stof til en valance uden et mønster. Mange mønstre vil indeholde yderligere oplysninger om hvordan man får plisseret eller pjusket kapper. Mønstre kan være særligt nyttigt, hvis du foretager flere kapper. Brug af samme mønster på alle kapper i stedet for freehand opskæring og syning. Det færdige projekt vil være mere æstetisk tiltalende med et mønster.

Værktøjer

For store valance projekter har en symaskine vil spare tid dig. Syning kridt kan desuden markere, hvor stoffet skal klippes eller foldet. Brug målebånd til at sikre, at eventuelle varemærker eller pins er lige. Et strygejern og strygebræt vil tage sig af eventuelle folder i stoffet før opskæring eller sy kapper. Jern sømme samt at skabe en ren søm.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com