Tab af vandtryk i hjemmet

April 5

Tab af vandtryk i hjemmet

Et tab af vandtryk i hjemmet synes aldrig at ske på et belejligt tidspunkt. Familier er afhængige af vand pres hele dagen og når et pludseligt tab opstår, det forstyrrer hele husstanden. Tænk blot på antallet af gange vandhaner er tændt og slukket i en given dag. Før du kalder blikkenslageren, forsøge at fastslå årsagen til tryktab vand.

Vand Service Suspension

For by og forstæder beboere, ubetalte vandregningen kan resultere i en udsættelse af service. I mange tilfælde yder kommunen vand, kloak og trash service til hjem i storbyområderne. Find den aktuelle styklisteversion, kalder byen vand afdeling eller gå online for at sikre, du har betalt regningen. Hvis forfaldne, betale regningen i person til at sikre en hurtig gentilslutning. Nogle udbydere af vand vil opkræve et tillægsgebyr for denne service.

Afspærringsventil

Et nyligt besøg fra en professionel VVS eller gartner kan være årsag til vand tryktab. Kontrollere afspærrings-ventiler til Sørg for de er åbne. Åben ventil håndtag køre i den samme retning som røret. Ventil håndtag sat i en vinklet position vil medføre et drop eller vandtryk. Ventiler kører vinkelret på røret vil helt stoppe strømmen af vand til home.

Vandpumpe

For dem, afhængigt af en pumpesystem til at levere vand fra en brønd, kan et tab af vandtryk indikere en elektrisk kort eller pumpe fejl. Problemet ligger nogle gange med pumpe pres kontrol switch, som forvandler vandpumpe på når det registrerer et fald i trykket. En elektrisk bølge eller lynnedslag kan forårsage en blæst sikring eller kredsløb, lukke strøm til pumpen. I ekstreme tilfælde kræver skade på pumpen, selv udskiftning eller reparation af de beskadigede dele.

Bryde i vandlinjen

I ældre kvarterer, vil en pause i den vigtigste vand linje fra gaden til boligen medføre tab af vandtryk inde i hjemmet. Ældre støbejern rør mislykkes på grund af år af oxidation eller lider skade fra fremskridende trærødder. Entreprenørmaskiner og udstyr udgør en trussel mod vand linjer i nye boligbyggerier. Vandrør opretholde også skader fra voldelige seismisk aktivitet.

Frosne rør

Under barske vintervejr angiver et tab af vand pres natten normalt brudt vandrør som resultatet af en hård fryse. Frosne rør typisk brast i varmere klimaer, der ikke kræver de samme niveauer af pipe isolering som områder tilbøjelige til frostgrader. Desværre, mange gange bristende vandrør opstår i umiddelbar nærhed af de indvendige vægge, forårsager oversvømmelser og vand skader.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com