Tabel indstillingen ideer til Xmas

April 17

Planlægge og forberede din vej til en behagelig og indbydende ferie middag med den rigtige dekorationer og borddækning. Uanset om du er interesseret i at tilbyde sine gæster en elegant oplevelse, søgning efter intim land stil eller ønsker at involvere unge børn i at skabe et tema familiemedlemmer vil ikke snart glemme, findes flere materialer, ideer og muligheder. Prøv atypiske-farvet temaer udnytte nuancer af blå, lilla, lilla og sort til at sikre en mindeværdig tabel.

Elegant stedsegrønne farveprøver

Hvis du søger efter en elegant tabel indstillingen mulighed, bruge stedsegrønne farveprøver fra en karakter gåtur eller afhente nogle kunstige dem på et håndværk butik. Du kan også skille en reel krans og bruge grenene til kernen. Til at begynde, drapere store stykker af evergreen over Lysekronen hængende over tabellen. Bruge ekstra tid på at fuldføre dette trin for at sikre stedsegrønne hænger fint. Næste, dække bordet med en guld, en maroon og en hvid dug. Vakler klude, så en del af hver farve titter ud i et specifikt område. Brug dyb pink og lilla rosebud juletræer i midten af bordet og fyld klart martini briller med samme nuance juveler og omkring steg træer. En guld-kantede og hvid center middagstallerken, guld salatskål plade og hvid stablet ovenpå Blødgør alle de rige farver. Hænge guld og rød paisley bånd med guldsmykker knyttet i enderne fra lysekrone at trække tabellen sammen.

Rød og blå

Køre nuancer af rød og blå i hele huset til en anderledes juletema. Blå repræsenterer vinteren og røde den traditionelle betydning af ferie. Spredt en hvid dug over hele bordet for at begynde og line center med en turkis runner — mindst en fod bred — for den fulde længde af tabellen. Hver indstilling indeholder en stor hvid og rød kantede middag plade med en akvamarin salat plade, dekoreret i røde paisley og en blå skål på toppen. Rød Bægere, servietter og votive lyseholdere tilfældigt placeret i midten af tabellen balance stænk af passende farve. Sæt blå og rød brød plader i venstre hjørne af indstillingen middag. Placere en rød nellike inde i skålen. Rød stol bakker eller Sædehynder gør disse indstillinger pop.

Julestjerner og natur

At skabe en julestjerne og naturen tema og tabel indstillingen giver mulighed for børn at være involveret i den festlige proces af familien måltiderne. Hovedet udendørs på jagt efter store kviste og oprette en tabel for børn at arbejde på inden den store dag. Vise dem et billede af den hellige stjerne og hvordan man kan binde kvistene sammen til et. Hvis du vil angive tabellen, dække det med en rødbrun stof klud og drapere creme, rød og grøn bånd mindst 4 inches tyk på tværs af det i to eller tre tilfældige steder. Brug derefter cremefarvede dishware, med sorte fælge og rød poinsettia blade spredt langs kanten. Læg en kvist stjerne på toppen af hver tallerken og væve en maroon serviet gennem dens centrum. Medtage en lille gave til hver familiemedlem, indkapslet i en guld boks og forsynet med modtagerens billede på forsiden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com