Tændspole Winding værktøjer

January 5

Tændspole Winding værktøjer

Coil generelt henviser til en type af loopes metal, og coil winding indebærer rullende op denne spole ind i en tætpakket cirkel. Du har forskellige måder at vind coil, herunder i hånden, bore og jig snoede. Men for alle disse metoder, du har brug for visse typer af coil snoede værktøjer til at hjælpe dig med processen. Du kan købe disse værktøjer fra hardware butikker eller online.

Boremaskine

Øvelser anvendes med boret snoede metode, og boret (eller dornen) er en lang, solid stykke metal. Denne borehoved varierer i tykkelse, afhængig af hvor tæt du vil spole din tråd. For eksempel, hvis du coiling et stykke af kobbertråd, skal du bruge en smule med en mindre diameter for at få wiren virkelig stramt. Mens du kan bruge en bærbar bor, skal du bruge en boremaskine, du kan angive på et stativ, og der er en knap, der holder boret i "On" position, som tillader dig at bruge begge hænder til at styre ledningen.

Handsker

Du har brug for handsker til at beskytte dine hænder fra den ledning, der kan skære dine hænder. Købe tykke handsker, helst i et holdbart læder, at wiren ikke punkteres. Kigge efter dem med tykkere materiale i nærheden af fingerspidserne.

Dornen

En Dorn er enhver form for længe cirkulære rør som kan du vind spolen, og du kan købe metal stænger eller træ dyvler til dette formål. Hvis du køber en standard dyvel eller stang, behøver du bore et hul gennem ene ende af det, da dette er hvor du køre wiren for at holde wiren på plads mens du spole det. Køb Dorne samme diameter størrelse, som du har brug for i midten af spolen skal. Du kan bruge Dorne til både hånd og boremaskine winding. I forbindelse med øvelsen skal du bare indsætte ende med hullet i borehoved åbning og låse det på plads.

Jig

En jig er en opsætning, der lader dig styre bevægelse af et andet instrument, og i dette tilfælde det kontrollerer din snoede boremaskine, som hjælper dig med at sikre, at du præcist vinden spolen og at du kan gentage processen igen og igen uden fejl. Generelt, jigs er lavet af metal eller træ. Du kan lave din egen jig, eller du kan købe en fra en hardware butik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com