Tæppe montering Guide

March 27

Tæppe montering Guide

Montering af et tæppe er ofte et job, som folk forlader til professionelle tæppe montører. Med de rigtige værktøjer og lidt fysisk indsats, men kan næsten alle tage på dette job. Den rigtige procedure vil spare dig penge på omkostningerne ved at have en håndværker passer gulvtæppet for dig, penge, der kunne sættes mod en bedre kvalitet for dit hjem.

Instruktioner

•Sweep og vakuum ordet for at fjerne snavs eller grus. Hammer ned enhver hævet negle i gulvbrædderne, der kan skade dit tæppe fra undersiden. Fjern indgangsdøren fra sine hængsler og gemme i et andet rum.

•Sæt et tæppe gripper strimler 1/2-inch fra væggen med tænderne opad og mod væggen. Søm på plads med 1-tommer søm på 12-tommer intervaller. Flytte rundt i lokalet, æglæggende tæppe gripper strimler ved siden af hinanden og sømning på plads som du går. Læg ikke et gripper på tværs af døren.

•Drej ud et underlag strip startende fra væggen tættest på døren og trim til længde, så det sidder bare inde i gripers. Lægge det næste kast mod først og trim til at passe inde i gripper strimler. Brug gulvtæppe tape sammen de to sektioner af underlag. Fortsætte indtil du når den modsatte væg længst væk fra døren. Brug en hobbykniv til at trimme bredden af det sidste kast, hvis nødvendigt.

•Kør løber ind i stuen og tilpasse en side med væggen og skubbe kanten på gulvtæppet pigge på denne side. Justere denne kant for at glatte eventuelle bump derefter placere knæ-kicker på gulvtæppet og vender væk fra væggen, bang dit knæ ind i kicker redskab til at sikre tæppet fast på griberen.

•Drej tæppe ud fuldt ud på tværs af rum og kontrollere, at tæppet er firkantet til væggene. Knæ-kicker i kanten af gulvtæppet og bang dit knæ ind i det vender ud mod væggen for at strække det over pigge langs mur.

•Glatte tæppet ud fra center ved hjælp af dine hænder og sikre ingen folder eller ujævne steder fortsat. Stræk sider af tæppet over side væg gribere med knæ-kicker, vender ind mod væggen bliver sikret.

•Køre den en styrke mejsel langs kanten af gulvtæppet tvinger det under den fodpaneler. Trim overskydende gulvtæppet ved hjælp af en hobbykniv.

•Hammer tæppe stifter 4-inches fra hinanden ind i tæppet på tværs af døren. Indsæt dekorative tærskel trim pladen med 1/2-inch selvskærende skruer drevet med en elektrisk skruetrækker. Re hænge døren og kontrollere at sikre det åbner og lukker uden blokering gulvtæppet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com