Tæppe vs laminat gulve priser

April 23

Tæppe vs laminat gulve priser

Nye gulve giver et hjem en frisk look og kan øge sin værdi. To populære gulvbelægning optioner er tæppe og laminatgulv. Remodelers sammenligne priser skal overveje up-front, eller første, omkostninger samt livscyklus omkostninger før de beslutter. Materialer, udstyr, arbejdskraft og vedligeholdelse er nogle af de målbare omkostninger af ny gulvbelægning. Mindre kvantificerbare, men lige så vigtigt, er potentielle sundhedsvirkninger, miljøpåvirkning og samlede kundetilfredshed med gulvbelægning ydeevne.

Tæppe første omkostninger

I 2011 gennemsnit den gennemsnitlige nationale omkostninger at installere tæppe, herunder materialer, arbejdskraft og tilbehør, $1.14 til $1,51 per kvadratfod. Tæppe fremstillingsformer er flokkedes, fusion-bonding, strikket, nål hullede eller vævet. Tæppe fibre omfatter akryl, nylon, polyester, polypropylen olefin og uld. Primære bunke typer er cut, loop, mønstrede loop og snit og løkke. Velkendte teksturer omfatter Frise, niveau-loop bunke, Plys, tilfældige shear, skulpturelle, Sachsen og Berber. Afhængigt af forbrugerens valg af konstruktion, fiber, stil og kvalitet samt lokale materiale og installationsomkostninger og job kompleksitet, kan faktiske pris spænder fra 50 cent til $18 per kvadratfod.

Laminat første omkostninger

I 2011, den gennemsnitlige nationale omkostninger at installere laminatgulv, baseret på de samme kriterier som tæppe, i gennemsnit $2,49 til $3,32 per kvadratfod. Laminater er lavet af fire lag, herunder en fugt-resistent opbakning, Fiberplade kerne, der er bundet til et udskrevet billede, er omfattet af en top slid frakke. Laminater kommer i planker, bred bestyrelser og firkantede fliser simulere mange overflader og teksturer. Fælles mønstre er træ, sten, keramik og udskrifter. De er slidstærkt og vandafvisende men hårdt og tynd. Installatører placere skum underlag under laminat for komfort, støj absorption og isolering. Laminater spænder fra $2 til $18 per kvadratfod, afhængigt af mærke, stil, byggekvalitet, tykkelse, bære rating og garanti.

Tæppe livscyklus omkostninger

Vedligeholdelse, reparation og udskiftning er den primære livscyklus omkostningsfaktorer. Standard tæppe varer omkring fem år. Vedligeholdelse omfatter regelmæssig støvsugning, spot behandling og Damprensning. Industrieksperter anbefaler Tæpperens hver 12 til 18 måneder. I 2011 var det nationale gennemsnit for Tæpperens 30 cent per kvadratfod. Den typiske hjem tilbringer $43 om året for at rense tæpper. Velholdt, kvalitets tæpper vare op til 15 år. Beskadiget væg til væg-tæpper er dyre at reparere mens tæppefliser er let udskiftes. For at minimere den høje pris på skadelige sundheds- og miljøvirkninger, producenter tilbyder lav Flygtig organisk forbindelse (VOC)-udsender tæpper med høj genvundet indhold.

Laminat levetidsomkostninger

Laminater er meget holdbart og nemt at rengøre. Regelmæssig vedligeholdelse består af fejende, fugtig opsamlingsoverførsel eller polering. Laminater behøver ikke voks eller finish. De modstå pletter, ridser, denting, vridning, rive og fading. Laminats fiberboard lag er modtagelige for fugtskader, og derfor producenter anbefaler ikke bruger det i høj-fugt områder som badeværelser. Reparation kan være vanskeligt og dyrt, men hvis velholdt, laminater vare op til 30 år. Laminater er lav-VOC udledere, højt genvundet indhold, og normalt installeret uden kemiske klæbemidler. Høj kvalitet gulvbelægning minimerer langsigtede udgifter, så vælg de bedste gulvbelægning overkommelig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com