Tæppefliser kan lægges på et betongulv?

May 19

Tæppe fliser er temmelig meget præcis hvad det lyder som: et stykke af tæppe skåret i en kvadratisk form, således at det kan blive lagt ud individuelt eller sammen med andre i et mønster. Disse fliser kan absolut blive lagt ud på et betongulv, men forberedelse er nødvendig for at sikre, at fliser overholder betonoverfladen.

Rensning af Beforehand

Tæppe fliser kræver en ren overflade for at sikre et stærkt bånd mellem selvklæbende og beton. Før du begynder selv udstikker flisen, bør du gøre en grundig rengøring af betonoverfladen. Ikke blot feje gulvet, men rydde op nogen tunge pletter og kage på grus eller snavs, der kan eksistere. Snavs kan forårsage defekter i den klæbende mix, hvilket kan resultere i løs eller forkert indstillede tæppefliser.

Vælg flisen

Du finder tæppe titler i forskellige farver og stilarter, som alle falder i to overordnede kategorier: skræl og stick type og dem, der kræver en ekstern klæbemiddel til at lægge. Skræl og stick fliser er generelt dyrere men er lettere at lægge, takket være det faktum, at limen er allerede anvendt og behøver kun den beskyttende dækker fjernet for at holde sig på plads. De nonstick fliser kan være mere tilgivende af fejl, dog, de kan altid være pillet op og igen overholdes hvis nødvendigt.

Nødvendige redskaber

Meget få værktøjer er påkrævet for at installere tæppefliser korrekt. Du skal bruge et målebånd til at måle rummet og bestemme hvor meget flise, du har brug for, og du skal også bruge en hobbykniv til at skære fliser til størrelse efter behov. Omfatte nogle afdækningstape på lageret, så du kan afmærke mønster på betonoverfladen. Du skal også bruge nogle klæbende blanding, hvis du bruger den ydre klæbende type flise.

Installationen

Den egentlige installation af flisen er ganske enkel. Blot lægge fliser på gulvet i det mønster, du ønsker, og gå gennem fliser én efter én, stikke dem ned på plads enten med den medfølgende dobbeltklæbende eller en store-købte klæbemiddel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com