Tæpper af i 1960 ' erne

May 9

Tæpper af i 1960 ' erne

I 1960 ' erne var en tid med forandring. Hippie bevægelsen var i fuld flow, som var rumkapløbet. Denne spænding og nyhed kan ses i indvendige tendenser og er indkapslet af tæpper og gulvbelægning af tiden. Tæpper fra i 1960 ' erne eksemplificere de farve og mønster tendenser i dag og udforske nye teksturer.

Farve

Farvepaletten af 1960s interiør bestod af jordfarver. Rust, appelsiner og brune var alle populære som var guld og grøn, ofte i tonale nuancer, blande ind i hinanden. Mod slutningen af 60 ' erne, psykedelisk temaer var et populært valg og lyse, kontrasterende farver blev parret sammen.

Tekstur

Den klassiske 1960s tæppe ville være fremstillet af shag bunke, en lang-strenget tæpper stil, der giver et busket eller luftigt udseende. Ofte kaldet en shag tæppe, er denne stil perfekt til at tilføje tekstur og varme til en plads, hvilket gør det et godt valg for en markedsføring på en hård overflade, som fliser eller træ. På grund af hippie bevægelsen gør det selv etos var et andet populært valg i 60 ' erne rag tæppe, en shaggy tæppe fremstillet af strimler af stof trukket gennem et vævet opbakning stof.

Mønstre

Abstrakt, swirly mønstre var populære valg for 1960s tæpper som gulvbelægning efterlignede mode i dag. Krøllet hår linjer var fashionable, som var cirkler og firkanter. For den "mod" look anvendtes koncentriske target-lignende cirkler i en blå, rød, hvid og sort farveskema.

Placering

Selvom væg til væg-tæpper var fashionable, ville tæpper ofte placeres på toppen af tæppet for at tilføje mønster og farve. Som tæpper af i 1960 ' erne var stærkt farvede og mønstrede, var de ofte placeret for at være fuldt synligt, en pejs eller selv hang på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com