Tæpper, som passer til Denim møbler

January 5

Tæpper, som passer til Denim møbler

En favorit af cowboys, oprørerne, super modeller og hverdags folk, denim er velsagtens en af de mest alsidige og fejrede tekstiler i historie. Fra sin oprindelse i 1600-tallet gennem nuværende er denim blevet udnyttet i tøj, byggematerialer og møbler. I dag, kan du også finde denne alsidige stof indarbejdet i en bred vifte af moderne møbler stilarter. Hvis du er klar til at bringe denim ud af skabet og tilføje det til din boligarealer, Vælg tæpper, der supplerer toner i din denim møbler.

Traditionelle

Traditionelle tæpper, såsom Persisk eller orientalske tæpper ofte har subtil blomstermotiver design og geometriske mønstre i monotone og andre farvekombinationer. En traditionel tæppe kjoler op casual look af denim møbler ved at tilføje et strejf af elegance og raffinement til rummet. Kombinere denim møbler og traditionelle tæpper kan også skabe et fundament for et eklektisk design, der viser mange forskellige udsmykning stilarter. Traditionelle tæpper med dæmpede mønstre i neutrale toner hjælpe mørkere denim møbler skille sig ud, mens en traditionel tæppe med lysere farver fungerer muligvis bedre med lettere denim møbler.

Flettet

Denim møbler og flettede tæpper gør et godt match. Lavet af genanvendt rester af materiale med rødder i kolonitiden New England gårde, flettede tæpper kommer i næsten enhver størrelse eller farve du har brug for eller ønsker. Nogle flettede tæpper beskæftiger kun solid farver, mens andre bruger brogede mønstre, der omfatter næsten alle farver i regnbuen. Flettede tæpper gør et godt valg for familier og stærkt trafikerede områder på grund af deres komfortable slid og fremragende holdbarhed. Matche denim møbler med en flettet tæppe til at skabe en afslappet og behagelig amerikanske håndværker-stil interiør.

Sydvestlige

Denim møbler og sydvestlige stil tæpper gå sammen som cowboys og indianere i en klassisk gammel vest film. Sydvestlige tæpper, også kendt som Navajo tæpper, indslag Native American-inspirerede geometriske mønstre og rustikke jordfarver. Disse tæpper – fremstillet af vævet uld--generelt vejer mindre på grund af deres design til brug i varmere sydvestlige klimaer. Parre de farverigt vævet sydvestlige tæpper med denim møbler, indiansk kunst og keramik til at oprette en afslappende og behagelig udsmykning ordningen.

Blomstermotiver

En nem måde at opdatere udseendet af dit hjem i sommersæsonen er ved at tilføje denim slipcovers og en lys, blomster tæppe. En blomster-mønstret tæppe bringer en konstant blomstrende strejf af romantik til værelser, samtidig med at tilføje en livlig stænk af farve og juble. Blomster tæpper fås i utallige stilarter, herunder romantisk, tropiske, traditionelle og moderne, og deres mønstre og farver par nemt med denim møbler til at skabe look, der er det rigtige for ethvert værelse design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com