Tæt vækst af små træer eller buske

April 4

Tæt vækst af små træer eller buske

Træer og buske med tætte løv, grene eller formularer tjener en række formål i landskabet. Når plantet på den sydlige eller vestlige side af et hjem, træer giver skygge om sommeren og om vinteren, tætte træer blokere vinden og reducere varmeregningen. Tykke buske kan dyrkes som hække eller privatliv skærme, og at skjule grimme fonde eller strukturer. Tætte stedsegrønne planter holder deres løv året rundt, mens tætte løvfældende arter mister deres blade om vinteren.

Tætte stedsegrønne træer

Tætte stedsegrønne træer giver skygge og privatliv året rundt. Ikke plante dem nær Nordvendte vinduer som de vil blok vintersolen. Longstalk kristtorn (Ilex pedunculosa) vokser i en bred, tætte form til 30 fod med en 20-fods spredning. Denne stedsegrønne træ har mørke, blanke løv, der kan vende gullig om vinteren. Det foretrækker sol til halvskygge og tåler kulde, vind og en række jorder. Longstalk holly er hårdfør i U. S. Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-7.

Loquat (Eriobotrya japonica) vokser til 25 fod høj med en 10-fods spredning og har et tæt, mounded form. Denne evergreen har 9 tommer lang, rynk løv og er hårdfør i zonerne 8 til 10. Det blomstrer med hvide, duftende blomster i efterår og vinter, efterfulgt af gule foråret frugter.

Tætte stedsegrønne buske

Stedsegrønne buske gør et godt valg for permanente barrierer eller hegn. Aucuba (Aucuba japonica) vokser i en tætte krat af broadleaved, blanke blade. Aucubas nå højder på 10 fødder med en 6-fods spredning. Men de vokser bedst i rige, fugtig, veldrænet jord og delvis skygge, bo deres løv og grene tæt selv i fuldt skyggefulde steder. De er hårdføre i USDA zoner 7 til 10.

Den vortelignende Berberis (Berberis verruculosa) er også hårdfør i zonerne 7 til 10. Denne evergreen vokser i tætte, afrundede form men har overordnede grene, der spredes op til 4 fod bred. Vortelignende Berberis foretrækker sol til halvskygge og vokse til 6 fod høje. De tåler tørke og har tornede blade, der bliver lilla i vinter.

Tæt løvfældende træer

Vælg tætte, løvfældende træer for websteder du vil skygge om sommeren. Den europæiske filbert (Corylus avellana) vokser til 20 fod høje med lige fordelt i en tætte højen af stilke og grene, der nå til jorden. Den europæiske filbert er hårdfør i USDA zoner 4 til 8 og foretrækker fuld sol og fugtig, veldrænet jord. Det producerer spiselige nødder.

Crape myrtle (Lagerstroemia indica) vokser til 30 fod høj med en 15-fods spredning. Det har tætte grene dækket med 3-tommer lange blade, der forvandler rød, orange og gul i efteråret. Crape myrter blomstrer fra sommeren igennem efteråret med tykke klynger af hvide til lilla blomster. Crape myrtle er hårdfør i zonerne 7 til 9 og foretrækker sol og veldrænet, fugtig jord.

Tæt løvfældende buske

Løvfældende buske kompensere for deres nøgne vinter grene med attraktive blomster, frugter eller falder løv. Sweetshrub (Calycanthus floridus) vokser i tætte, afrundede og busket form til 9 fod høj med en 12-fods spredning. Denne busk trives i sol til halvskygge og dybe, fugtig jord. Det er duftende, blanke blade, der bliver gul i efteråret og producerer Bourgogne til røde blomster i slutningen af foråret. Sweetshrubs er hårdfør i USDA zoner 4 til 9.

Kirilow indigo (Indigofera kirilowii) er hårdfør i zoner 5-7 og trives i fuld sol og en række jorder. Denne stødskud busk har tykt foliaged, stive grene og blomstrer med 7 tommer lange racemes af lyserøde blomster. Dens blade vender guld i efteråret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com